Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nic. Nejlepší je dobrá příprava. Pokud prezentujes něco, čemu rozumíš, o čem hodně víš a v čem ses si jistá, je nervozita mnohem menší. No a pak samozřejmě zlusenosti. Když budeš prezentovat 3× týdne, za měsíc to už pro tebe bude úplně v pohodě.
Je to jen prezentace. Do toho se dostaneš. Poprvé jsem z toho taky radost neměla, teď si prezentace užívám.
Pořádná příprava! Trénuj si to klidně před zrcadlem. Jinak ty začátky jsou vždy nejhorší, časem se to bude postupně zlepšovat ![]()
Hlavně nekoukej na konkrétní lidi, v počátku se mi osvědčilo koukat mírně za poslední řadu. A dát si trochu čokolády (hořké), uvolňují se po ní endorfiny.
Jako velmi úzkostný a urozený muž s tímto problémy nemám, jelikož mám v sobě kousek exhibicionismu. Řešil bych to přes představy, že jsem nejlepší a šel si tu prezentaci užít jako komické číslo.
@Anonymní píše: Více
Ty jo…
Tak vy musíte být zaměstnanec roku ![]()
Proč tu práci děláte?
Začala sem ji dělat kvůli podstatě práce, která mě baví, ne kvůli tomu že mi po 6 letech přikážou i prezentovat když vědí a sama sem ji říkala, že na to nemám povahu a neumím prezentovat.
A proč jsem zaměstnanec roka? To mě zajímá ![]()
Ale hledám si něco jiného, takže bez obav ![]()
No tak zaměstnanec roku dost hovoří o firmě jako takové ![]()
To je nějaká čínská akciová, ne?:D
Jako abych šel makat někam, kde mají označení pracovník roku tak je to přesně jak McDonald…hledáme osobu do přátelského super kolektivu:D nejhorší práce, nejhorší firmy
@Justin Case
A já snad někde mluvím o firmě jako takové? ![]()
A označení pracovník roku někde v dotazu mám?
Navíc se nejedná o firmu ale pomáhající profese.
Ale děkuji za tvůj příspěvek kde si ukázal, že si dost mimo ![]()
Tak psala jsi, že jsi pracovník roku
a já reaguji, že to je jak McDonald..fotka na zdi s označením a motivaci pro další zaměstnance aby se také jednou dostali na zeď ![]()
Nejlepší je si to zkusit před někým. Dva nebo třikrát. Spíš než dumat jak otupit hrůzu že to nezvládneš, udělej co můžeš pro pocit, že to dáš.
Kvůli práci jsem mu Ema dělat prezentace, i když je mi z toho dlouhodobě zle a nemůžu spát.
už brzy mě čeká první a já přemýšlím, co by mi mohlo pomoct. Delší dobu užívám guajakuran, hořčík, aswahandu, kozlík a necítím žádnou úlevu. Díky za typy.