Co berete před prezentací?

Anonymní
29.5.25 18:02

Co berete před prezentací?

Kvůli práci jsem mu Ema dělat prezentace, i když je mi z toho dlouhodobě zle a nemůžu spát. :pocitac: už brzy mě čeká první a já přemýšlím, co by mi mohlo pomoct. Delší dobu užívám guajakuran, hořčík, aswahandu, kozlík a necítím žádnou úlevu. Díky za typy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8966
29.5.25 18:13

Nic. Nejlepší je dobrá příprava. Pokud prezentujes něco, čemu rozumíš, o čem hodně víš a v čem ses si jistá, je nervozita mnohem menší. No a pak samozřejmě zlusenosti. Když budeš prezentovat 3× týdne, za měsíc to už pro tebe bude úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
29.5.25 18:15

Je to jen prezentace. Do toho se dostaneš. Poprvé jsem z toho taky radost neměla, teď si prezentace užívám.

• Citovat
  • Upravit
8776
29.5.25 18:18

Pořádná příprava! Trénuj si to klidně před zrcadlem. Jinak ty začátky jsou vždy nejhorší, časem se to bude postupně zlepšovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42770
29.5.25 18:21

Hlavně nekoukej na konkrétní lidi, v počátku se mi osvědčilo koukat mírně za poslední řadu. A dát si trochu čokolády (hořké), uvolňují se po ní endorfiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15989
29.5.25 20:32

Dělej to, co tě baví, ne to, co tě vydeptává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.5.25 21:05

Relaxa rapid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N0BLE
29.5.25 22:23

Jako velmi úzkostný a urozený muž s tímto problémy nemám, jelikož mám v sobě kousek exhibicionismu. Řešil bych to přes představy, že jsem nejlepší a šel si tu prezentaci užít jako komické číslo.

• Citovat
  • Upravit
5027
7.6.25 09:13
@Anonymní píše: Více

Ty jo…

Tak vy musíte být zaměstnanec roku :D

Proč tu práci děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.25 08:25

@Justin Case

Začala sem ji dělat kvůli podstatě práce, která mě baví, ne kvůli tomu že mi po 6 letech přikážou i prezentovat když vědí a sama sem ji říkala, že na to nemám povahu a neumím prezentovat.

A proč jsem zaměstnanec roka? To mě zajímá :think:

Ale hledám si něco jiného, takže bez obav :palec:

• Citovat
  • Upravit
5027
8.6.25 08:44

No tak zaměstnanec roku dost hovoří o firmě jako takové :D

To je nějaká čínská akciová, ne?:D

Jako abych šel makat někam, kde mají označení pracovník roku tak je to přesně jak McDonald…hledáme osobu do přátelského super kolektivu:D nejhorší práce, nejhorší firmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.25 09:26

@Justin Case
A já snad někde mluvím o firmě jako takové? 8o
A označení pracovník roku někde v dotazu mám?

Navíc se nejedná o firmu ale pomáhající profese.

Ale děkuji za tvůj příspěvek kde si ukázal, že si dost mimo :lol:

• Citovat
  • Upravit
5027
8.6.25 09:46

Tak psala jsi, že jsi pracovník roku :D a já reaguji, že to je jak McDonald..fotka na zdi s označením a motivaci pro další zaměstnance aby se také jednou dostali na zeď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
8.6.25 12:04

Nejlepší je si to zkusit před někým. Dva nebo třikrát. Spíš než dumat jak otupit hrůzu že to nezvládneš, udělej co můžeš pro pocit, že to dáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová