Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
nevím jestli to tu už náhodou nebylo,ale nějak mi došly fantazie ve vaření,takže tápu všude možně a snažím se insporovat…vařím každý den nebo druhý den obědy a budu ráda když se podělíte o vaše dobrůtky…
Ahojky, my máme borůvkové knedlíky
![]()
Ale ty spíš chceš recepty na nějáká nová, neokoukaná jídla, nee?
Mám ve dřezu na rozmrazení kuřecí řízky. Járu mám u babičky, takže budu vařit až tak v cca ve čtyři pro muže. Počítám, že asi „naší klasiku“ - osmahnout cibulku, kuřecí na kostičky se solí, česnekem a na kari, paktam přihodím rajčata na čtvrtky a nakonec nějaký sýr (niva - ňamňam). A nejspíš k tomu udělám zeleninový salát (salát, papriky, rajčata, cibuli, kukuřice, olivy … co doma najdu
) ![]()
Pečené vepřové maso s bramborem a špenátem, zeleninová polévka.
Jinak já vařím každý den obědy a často i večeře a inspirace fakt dochází, jsem za tuhle diskusi moc ráda!!
Tak ja dneska nic nevarim,teda pro prcka jo,ale to je rychlovka,dojidame svickovou ze vcera a malej mel brambory s kvetakem ![]()
Ahoj, dneska špenát, zítra zapečenou krkovičku, pak zapečené špagety s cuketou a mletým masem
No jo, není nad plánování ![]()
Ahoj, tak já mám vyndané kuřecí prsa, ale co s nimi nevím..Klasika řízek? TO mi připadne už takový okoukaný. Takže taky nevím..Ale nové brambůrky si dáme určitě. Jsem ráda, třeba se tu něco dozvím. Každý den přemýšlím co vařit a nápady na bodu mrazu.
my máme od včera kuře na paprice a kuřecí polívku (do níž jsem včera omylem místo petrželky nasypala bazalku - v mrazáku se to nějak poplantalo či co
), chuť teda zajímavá, ale malá i manža to zblajzli
Ahoj, jsem na tom dost podobně fantazie dochází. Ale včera jsem objevila u mamky knížku receptů od Pohlreicha a tak se chystám vyzkouše Spaghetti carbonara - dle receptu to nevypadá vůbec těžce a pracně a aspoň budeme mít změnu. Ještě se chystám na Gordon blue
foltexka - já do štrůdlu místo skořice dala papriku
A to se už zamaskovat nedá. ![]()
Ahojky, tak já jsem právě dodělala a dojedla
špagety se slaninou, cibulkou a vejcem.
Na oleji osmahnout nakrájenou cibulku a slaninu, přihodit uvařené špagety a pak přidat rozmýchané osolené a opepřené vejce.
Dávám tak 1 vejce na porci. Může se i víc ![]()
Přidala jsem si k tomu teda i strouhaný eidam a kečup, trochu prasárnička
, ale když tělo si to žádá ![]()
neznáte nějaké rychlé dezerty bez vaření??? Něco jako kysaná smetana, piškot, ovoce, posypat grankem šup do lednice a jíme ![]()