Co budete vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
23.11.12 15:55

Ahoj holky, poraďte co dnes dobrého k večeři, nakoupit teprve půjdu tak koupím podle toho co poradíte, ale chtěla bych nějakou dobrotu asi minutku, která nezrujnuje peněženku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.11.12 15:58
@Lenka-K-85 píše:
Ahoj holky, poraďte co dnes dobrého k večeři, nakoupit teprve půjdu tak koupím podle toho co poradíte, ale chtěla bych nějakou dobrotu asi minutku, která nezrujnuje peněženku. :mrgreen:

Teplou? Studenou? Budou to jíst děti? :)

Palačinky, pomazánku - tvarohovou, tvarůžkovou, ředkvičkovou, vajíčkovou..Já budu dělat brokolicový krém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.11.12 16:03

@Kallkapa Jé tvarůžkovou jsem dělala včera! Tak to je jen chutovka, myslím teplou, děti to jíst nebudou, těm uvařím extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
23.11.12 16:05

@Lenka-K-85 ja si nasla na netu jak holky psaly to kure na medu a moc se na nej tesim :dance: jinak ja hodne delam zapecena masa s bramborem a nebo zapecene testoviny se smetanou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
23.11.12 16:06

@jaja84 je to trochu nasládlý, ale ne moc, chutná to i chlapům. Počkej, pohledám přesný recept…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
23.11.12 16:10

My dnes budeme mít kuře na paprice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
23.11.12 16:12

@jaja84 často to nedělám, nepoužívám totiž ráda sojovku a kečup, tento recept je výjimka…

1 kuře
6 lžic medu
4-6 lžic sójové omáčky
3-4 lžíce /pikantního třeba/ kečupu
3 lžíce oleje
 sůl

Kuře osolit, potřít směsí /ne celou, nechat na potírání/ a dát péct přikryté na 200 stupňů. Podávat s rýží, omajda bohatě vystačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
23.11.12 16:13

My si dnes na večeři uděláme bramboráky, přidám do nich slaninu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
23.11.12 16:15

@Kallistó jo to je ten recept ale jeste tam bylo treba grilovaci koreni a cesnek. Musim rict ze je to vyborny ta marinada! Dekuju za dalsi recept, nikdy by mne to nenapadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.11.12 16:16
@Lenka-K-85 píše:
@Kallkapa Jé tvarůžkovou jsem dělala včera! Tak to je jen chutovka, myslím teplou, děti to jíst nebudou, těm uvařím extra.

A nějaký ten krém s pečenými tousty je teda taky málo jo? :) Nám to stačí :mrgreen:

Jinak teda jestli to má být rychlovka tak mě napadla klasicky čína, přírodní řízek, zapečenené těstoviny, brambory..Pak mě napadl pečený roasttbeef ale ten 24 hodin marinuji, takže to k večeři nestíháš :mrgreen:. Nebo co třeba ty plněné placky? Buď nějakou čínou, ďábelskou směsí, nebo zelím a uzeným? Nebo z jakého sortimentu by to mělo být? :lol: Ještě mě napadly plněné žampiony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
23.11.12 16:18

@jaja84 není zač, jen jestli můžu poradit, zkus to nejdříve bez toho grilovacího koření, i bez toho má ten sůsek dost výraznou chuť, přijde mi škoda to přebíjet tímhle stimulátorem chuti jako je grilovací, i když ho taky ráda občas používám v jiných receptech.
Ať se to podaří a hlavně ať chutná :kytka:

Příspěvek upraven 23.11.12 v 16:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
23.11.12 16:19

Já plánuju hovězí guláš, miluju ho, tak se moc těšim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
23.11.12 16:20

@Kallistó uz se stalo :mrgreen: :oops: tak priste :dance: jinak ja teda co osobne miluju je kure a do hrnecku si dam olej s grilovacim korenim a kdyz se pece tak ho tim potiram a s bramborem uplne nejlepsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
23.11.12 16:21

@Kallistó a dekuju :* kdyz nebude chutnat tak to svedu na tebe :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.11.12 16:40

@Kallkapa jaký plněný placky? :think:

Dneska bramboračka s houbama, španělský ptáček s rýží ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii