Co byste řekli na můj spánek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mončís
10.1.15 14:11
@Petule030 píše:
Možná to bude ten kámen úrazu :nevim: Klidně si zajdi k obvoďákovi, může ti vyšetřit tu štítnou žlázu a když zmíníš nízký tlak, tak ti může něco poradit ;)

Díky moc, že si mě navedla na nějaký směr. V pondělí mu to hned řeknu.

Poslední dobou se mi hůř vstává. Není den abych němela černo před očima. I to spaní se zhoršilo.

• Citovat
  • Upravit
6509
10.1.15 14:20

Já mám nízký tlak a jsem hlídaná na štitnou žlázu, ale „jen“ kvůli genetické zátěži plus mámceloživotně lehkou anémii.. na nic se neléčím a nejsem skoro nemocná, ťukám.. ale dvakrát jsem byla hodně unavená a spavá a vždy bylo v těhotenství, kdy se mi zhoršila právě anémie.. ale toto by měl jednoduše zjistit lékař.. Mám jednu známou, u které se takto začal projevovat únavový syndrom :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
10.1.15 14:54

Ahoj, neměla jsem to tak extrémní, ale přesně jak píšeš, nespala jsem, ale byla pořád unavená, taková ta vnitřní únava. Nechala jsem si vzít krev a zjistilo se, že mi špatně funguje štítná žláza. Takže beru Letrox, chodím co tři měsíce na kontrolu a je mi po zdravotní stránce neskonale lépe.

• Citovat
  • Upravit
85448
10.1.15 15:05

@mončís a to tak hodne spis od kdy? Urcite to hce zkontrolovat krevni obraz, zelezo, stitnou zlazu. Nekdy je unanovy syndrom po mononukleoze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
10.1.15 15:11

Měla bys pročistit a odkyselit organismus. Hodně potíží se odvíjí právě od toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.1.15 16:20

To je špatným režimem, já když moc spím tak mám tu potřebu spánku ještě větší. Prostě řetězová reakce.

Natoč si budíka a odpoledne spát nechoď a upraví se to samo ;) Já jsem to tak před pár lety měla - čím víc jsem ležela, tím víc jsem si připadala unavená.

edit: a právě při tom přespání se mi taky točí a hlava a mám černo, i když mám tlak normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
10.1.15 17:04

Zkus to vyšetření na tu štítnou žlázu a chudokrevnost. U obou je jeden z příznaků únava. Mám oboje a na únavu se me ptavali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
10.1.15 19:32

Zajdu v pondělí k doktorovi. Pokud budou výsledky v pořádku tak si udělám režim, a budu doufat že si zvyknu co nejdřív. :lol:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
10.1.15 19:45

@mončís vím co je špatně..na mateřské jsi zlenivěla :-) a to říkám v dobrém. Jsi přespaná, chce to víc pohybu, čerstvého vzduchu a začít na sebe být přísnější. Ráno vstát, dát si sklenku čerstvého džusu a jít hned něco dělat. Nejhorší je, když se člověk tzv. „rozsedí“, nedej bože „rozleží“ a ještě zapne telku :P

• Citovat
  • Upravit
5077
11.1.15 12:09

@mončís k tomu co přidali ostatní bych ještě dodala, že si nech zkontrolovat i játra, viz. odběry. Může to být i tím.
Pokud budou výsledky krve v pořádku, tak si zaveď ten zmiňovaný režim a drž se ho. Jinak nechápu, když 16 hod spíš, jak zvládáš tak často cvičit a ještě se starat o dítě a domácnost? To nerýpu, jen se ptám, nějak si to neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
11.1.15 12:26
@Laaja píše:
@mončís k tomu co přidali ostatní bych ještě dodala, že si nech zkontrolovat i játra, viz. odběry. Může to být i tím.
Pokud budou výsledky krve v pořádku, tak si zaveď ten zmiňovaný režim a drž se ho. Jinak nechápu, když 16 hod spíš, jak zvládáš tak často cvičit a ještě se starat o dítě a domácnost? To nerýpu, jen se ptám, nějak si to neumím představit.

Tak nespím každý den(i kdybych ráda) a teď měl manžel tří týdny dovolenou. Takže když šli ráno na procházku na dvě hoďky tak jsem šla spát, a odpoledne s malou taky. Běhat chodím na večer, nebo když jde malá spát, tak mi jí manžel pohlídá. Nejsem přes den nějak utlumená, že bych nebyla schopná něco dělat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex