Co by to mohlo být? Alergie

Anonymní
15.6.24 15:36

Co by to mohlo být? Alergie

Dobrý den,

Dnes dceři během chvilky vylezly takové fleky na rukou. Nemá je nikde jinde, pouze na rukou. Přišla do styku s kočkou, kterou hladila, jela na poníkovi a byla na sluníčku - na nohách se ji nic neukázalo. Může to být reakce na zvíře? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5972
15.6.24 16:02
@Anonymní píše: Více

Já bych jela na pohotovost. Může to být alergická reakce, chladová alergie, ale nevím, raději bych jela k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5972
15.6.24 16:04

Nechci malovat čerta na zeď, ale i meningokok by to mohl být. Raději bych si nechala vynadat, že otravuji s blbostí, než něco podcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.24 16:29

@Kipa22 meningokok zacina pretrvavajicima horeckama a ztuhlosti sije. At pote se objevi fleky.

• Citovat
  • Upravit
5972
15.6.24 16:36
@Anonymní píše: Více

Já nejsem doktor. Radši bych to hned řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5734
15.6.24 17:02

Určitě jeď na pohotovost. Syn měl takhle alergickou reakci a začalo to na rukou, pak na břiše, otekl mu i krk. Nechali si nás tenkrát pár dní v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21675
15.6.24 17:10

Ano, vypadá to na alergii. Já bych u svého dítěte dala fenistyl kapky a vyčkala, co se bude dít dál. Pokud by vyrážka postupovala, jela bych na pohotovost. Ale moje dítě je alergik, sem tam oteče po úplně nečekané potravině. Takovéhle fleky měla po snězení hrachu… Také záleží na tom, jak daleko tu pohotovost máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.24 17:27

@nozu mame ji blizko, jen se obavam, ze si spise z tama neco pred dovolenou dovezeme. Zkusim nasadit fenistil kapky a sledovat.

• Citovat
  • Upravit
33005
15.6.24 17:41

Nikam na pohotovost bych nejezdila. Dle popisu to neni žádný akutni stav, dítě má jen vyrazku. Dala bych fenystil kapky a pozorovala ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.24 17:56

@Svistice ano nic ji neni. Zadna teplota, apatie, vyrazka ani nesvedi. Chova se uplne normalne. Jeste me napadlo, ze pred 2 dny mela jahody, ale nevim, zda by se to projevilo az po takove dobe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA