Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky vidím stínek, moc ti přeju ať sílíííííííííí:-) a potichu gratuluju
![]()
Ahoj holky. ![]()
Moc děkuji, ale to se teprve uvidí, zda to bude sílit. ![]()
A teď něco k tomu, jak na tom jsem: 17. října jsem vysadila antikoncepci a začala brát listovku, poslední MS jsem měla 27.října, pak už vůbec nepřišla. Neměřila jsem si bazální teplotu, takže vůbec netuším, zda a kdy přišla ovulka, ale párkrát jsem jen tak špiněla, ale během dne to bylo pryč. 27.11. jsem si dělala test, ale byl negativní a co jsem sem dala, tak je z 6.12. a zítra ráno se jdu vrhnout na další a uvidí se, zda posílí a nebude sněhobílo, tak mi držte pěsti, ať to vyjde.
Z přítelem jsme se jen tak najednou rozhodli pro miminko, nijak dlouho jsme to dopředu neplánovali, kdyby to vyšlo, byl by to ten nejkrásnější dárek k Vánocům.
Očekávám Vaše rady, toto je naše první snaženíčko… ![]()
Vidím
Jakobyjsem koukala před rokem a půl na ten svůj
A je to kluk ![]()
něco slabého tam vidím:) ..ale dej vědět zítra jestli zesílila ju?:D:D:Djej já tak ráda vzpomínám na svoje testování:D:Dale já je viděla víc,to byly dálnice:D:D:D
vidim trosku naruzovely prouzek,myslim,ze to tam bude!
co dnesni testik?
mela jsi stejny typ testu?stejnou citlivost,kolik jsi asi dpo?
Jo jo, měla jsem úplně ten stejný… Já jsem to měla naposledy koncem října, pak už nepřišla, takže přesně nevím, kdy byla…
Valli píše:
mela jsi stejny typ testu?stejnou citlivost,kolik jsi asi dpo?
tak ted ctu jak na tom jsi s tou ms,hm,treba se ti zblaznil cyklus po tom jak jsi vysadila HA,to je divny ze uz to tak dlouho nemas a test skoro nic.
preju brzke//.pis jak to dopadlo.
![]()
a ta fotka,co ji zde mas,to jsou dva testy,co ti takhle vysly,nebo jeden test a dve fotky?
byt tebou radsi jdu na krev na hcg
No já jsem z toho taky celkem paf… A minulý týden mě úplně bolely prsa, což jsem nikdy neměla, ale teď je to už v pohodě, takže to taky netuším, co bylo…
Moc Ti děkuji,
snad je tam brzy objevím.
Jeden test na 2 fotkách. ![]()
A kam mám jít na tu krev, normal k mému gyn.? ![]()