Slabý duch - co byste řekly? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sad 1
27.12.11 21:04

já jsem měla v srpnu takový duch, o 2 dny později přišlo špinění, které trvalo 5 dní a pak nastoupila pěkně bolestivá menzes…akorát to bylo tak, že jsem měla ten duch jen jeden den, druhý den už tam nebyl :-O ale snad budeš mít více štěstí, zkus fakt sehnat mamatesty 10, jsou nejlepší, moc držím pěsti :andel: zítra to zkus znovu, snad zesílí :andel:

• Citovat
  • Upravit
929
28.12.11 10:11
chcimimi píše:
Falen, tak to už docela pěkná čárečka :-) tichounce také gratuluji :-) :)

Děkuju :oops: nějak tomu nemůžu uvěřit. Dnes jsem taky testovala, čárečka tam je taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
28.12.11 12:36

Falen, gratuluji, krásné čárky :kytka: :srdce:

Miselko, to je nějaký zvláštní, ty tvoje testy … aby to nebylo jen to biochemické těhu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
28.12.11 13:58

Děkuji :-) dneska trošku zesílila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselka666
29.12.11 00:04
annagabriela píše:
Falen, gratuluji, krásné čárky :kytka: :srdce:Miselko, to je nějaký zvláštní, ty tvoje testy … aby to nebylo jen to biochemické těhu :?

Ahojte,tady je fotka z dnešního testování…

• Citovat
  • Upravit
3734
29.12.11 00:08

Úžasný. Myslím že můžu gratulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
29.12.11 07:54

Už jí vidím taky :-) Takže potichounku gratuluji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselka666
29.12.11 08:12

Wou…

NO tady je dnešní ráno…

Já tomu nemůžu uvěřit,že to vyšlo na první pokus…

• Citovat
  • Upravit
556
29.12.11 10:04
miselka666 píše:
Wou…

NO tady je dnešní ráno…

Já tomu nemůžu uvěřit,že to vyšlo na první pokus…

Je to kmrásný a bude to sílit.Gratuluji :kytka: Hlavně at jste oba v popřádku.Taky jsem tam včera našla takovýho pidi ducha,zítra testnu znova a uvidíme,už mám 2dny zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
29.12.11 12:56

Miselko, taky nám to snad vyšlo napoprvé. Mám takový pocity, jakoby měla přijít MS. Snad nepřijde, když na testu jsou // …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselka666
29.12.11 13:01
Falen píše:
Miselko, taky nám to snad vyšlo napoprvé. Mám takový pocity, jakoby měla přijít MS. Snad nepřijde, když na testu jsou // …

A u tebe je to první těhu?No já to nemůžu pořád vstřebat,opravdu jsem to nečekala tak brzo…

A nejvíc mě na otm štve to,že já se dělím o své radosti a starosti (všemožného charakteru) s par dobrýma lidma,s pár kamarádkama,a nemůžu jim to říct :cert:

Včera jsem s nima byla na srazu a ptaly se mě že jestli už se snažíme a jak to vypadá a já jim prostě nemůžu říct že jsem těhotná…

• Citovat
  • Upravit
929
29.12.11 13:59

Jo je to u mě první těhu :-) začali sme se snažit v listopadu ale až po ovu (myslím) a v prosinci celý měsíc no a takhle to dopadlo :dance: Taky je to pro mě hrozný to nemoc nikomu říct!!! Ale musíme to vydržet a vyčkat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselka666
29.12.11 14:01
Falen píše:
Jo je to u mě první těhu :-) začali sme se snažit v listopadu ale až po ovu (myslím) a v prosinci celý měsíc no a takhle to dopadlo :dance: Taky je to pro mě hrozný to nemoc nikomu říct!!! Ale musíme to vydržet a vyčkat!!!

Já vím,já to taky nechci zakřiknout…Prostě my to chceme doma říct jak to bude už trošku jistější,a na veřejnost to pustíme asi až po 1.trimestru… :nevim:

Jinak moje je to též první těhu :srdce: No měli jsme krásný dárek pod stromečkem a můj bude mít k 24-tým narozkám taky dáreček a já mám v červnu 20,tak to vychází že v nějakém září bych mohla rodit tak budu mít taky opožděný dáreček :-)

• Citovat
  • Upravit
3118
29.12.11 14:17

Já to mojí nejbližší rodině řekla hned,to se nedalo vydržet :mrgreen: Co se týká okolí a známých,tak jsem chtěla mlžit co nejdýl,protože jsem v tomhle taky pověrčivá,navíc miminko je vymodlený a zadařilo se nám až po roce a půl :zed: Ale přítel to nevydržel a roztroubil to všude,kde se dalo,byla jsem na něj tenkrát za to hodně naštvaná :cert: V práci jsem to řekla už ve třetím měsíci,chtěla jsem ještě počkat,ale nepřišlo mi to vůči zaměstnavateli fér,protože se na mojí pozici musela zaučit nová síla a věděla jsem,že při náročnosti mýho zaměstnání dlouho pracovat nebudu a půjdu na neschopenku,tak jsem to raději řekla včas a udělala jsem dobře,nebyli pak tak překvapený mým odchodem a stačil se za mě zaučit nový zaměstnanec,zachovala jsem se fér a odešla jsem v dobrém,nakonec na rizikový těhu na počátku čtvrtého měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselka666
29.12.11 14:20

No já nevím kdy to říct doma…Taťka má 21.března svátek…Ale to nevydržím tak dlouho…Ale možná jo,byl by to asi nejlepší dárek který bysme mu mohli dát…A už vůbec nevím jak to řict rodičům přítele,s nima žijem v jednom baráku a teď po novem roce budeme delat kuchyni,tak nevím teda…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex