Slabý duch - co byste řekly? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sad 1
29.12.11 16:15
miselka666 píše:
annagabriela píše:
Falen, gratuluji, krásné čárky :kytka: :srdce:Miselko, to je nějaký zvláštní, ty tvoje testy … aby to nebylo jen to biochemické těhu :?
Ahojte,tady je fotka z dnešního testování…

Miselko skvělý, tady je to už jasný, moc gratuluji :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
929
29.12.11 16:19
miselka666 píše:
No já nevím kdy to říct doma…Taťka má 21.března svátek…Ale to nevydržím tak dlouho…Ale možná jo,byl by to asi nejlepší dárek který bysme mu mohli dát…A už vůbec nevím jak to řict rodičům přítele,s nima žijem v jednom baráku a teď po novem roce budeme delat kuchyni,tak nevím teda…

A ty už máš zpoždění MS? Já ještě ne… Já bych oznámení udělala slavnostní, přítel je cizinec, takže asi až bysme na konci února jeli na dovolenou, stavili bysme se u nich na pár dní a pozvali bysme je na večeři a slavnostně to oznámili a našim bych to řekla, až se vrátíme z dovolene (budu mít narozeniny) takže bych měla záminku je všechny sezvat a tam bysme jim to oznámili :dance: Nemůžu se dočkat na jejich reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
29.12.11 17:09
miselka666 píše:
annagabriela píše:
Falen, gratuluji, krásné čárky :kytka: :srdce:Miselko, to je nějaký zvláštní, ty tvoje testy … aby to nebylo jen to biochemické těhu :?

paráda, gratuluju :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
29.12.11 17:32
annagabriela píše:
miselka666 píše:
annagabriela píše:
paráda, gratuluju :* :kytka:

Děkuju!!! Pořád tomu ještě nějak nevěřím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselka666
30.12.11 00:00
sad 1 píše:
miselka666 píše:
annagabriela píše:
Miselko skvělý, tady je to už jasný, moc gratuluji :dance: :dance: :dance:

Já tomu prostě nemůžu pořád uvěřit! Pořád mi nějak nejde do pusy říct,JÁ JSEM TĚHOTNÁ :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3118
30.12.11 01:08
Měla jsem to stejně,za měsíc mám termín a nemůžu tomu uvěřit stále :mrgreen: :kytka:
miselka666 píše:
sad 1 píše:
miselka666 píše:
annagabriela píše:
Miselko skvělý, tady je to už jasný, moc gratuluji :dance: :dance: :dance:
Já tomu prostě nemůžu pořád uvěřit! Pořád mi nějak nejde do pusy říct,JÁ JSEM TĚHOTNÁ :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
30.12.11 09:48

Kristy a jak prožíváš těhotenství? Jak se cítíš? A jaký byli začátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
30.12.11 11:31

Falen,začátky byly fajn,žádný nechutenství,nevolnosti,nic.Pořád jsem nemohla uvěřit tomu,že ve mě roste človíček a pořád už jsem chtěla mít bříško,aby to všichni viděli :mrgreen: Tedˇ už bych ho zase ráda shodila :mrgreen: Na začátku čtvrtýho měsíce mě doktor poslal na neschopenku,měla jsem nízko položenou placentu,takže jsem už od 2.srpna doma.Jezdila jsem často na kontroly do Plzně,hodně mě hlídali a hrozilo mi,že si tam poležim,protože se placenta pořád nezvedala,nakonec se zvedla na poslední chvíli v 31tt.Musela jsem se šetřit,nepřepínat se,nemohla jsem chodit na těhu cvičení,ani žádný jiný…A od začátku těhu mě strašně bolí v kříži,takže se moc těšim,až malá bude na světě a po devíti měsících bude po bolesti,to bude úleva :D Takže až na tu placentu a záda jsem měla pohodový těhotenství strávený doma v klídku,po kávičkách,kamarádkách,přípravami,nákupy,paráda :palec: Už jen 28 dní do termínu,je to neuvěřitelný zázrak,že za chvíli tu bude ta naše beruška s námi:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
30.12.11 13:06

:-) Přeju at je už malá na světě a jste obě v pořádku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
30.12.11 14:48

Holky, udělala jsem si test, 2×. A slabej duch vylezl až po limitu. Vim, že by to nemělo znamenat, že jsem těhu, ale kde se tam ta druhá čárka vezme, když to reaguje na HCG?

• Citovat
  • Upravit
556
30.12.11 14:55
Izz píše:
Holky, udělala jsem si test, 2×. A slabej duch vylezl až po limitu. Vim, že by to nemělo znamenat, že jsem těhu, ale kde se tam ta druhá čárka vezme, když to reaguje na HCG?

To se říká,ale nevěřím tomu taky.Když tam je i po limitu tak to je těhu.No uvidíš skus další zase zítra. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
30.12.11 14:58

díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
556
30.12.11 14:58
Izz píše:
díky :palec:

Není zač. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
30.12.11 18:41

10 dní po ovulaci

• Citovat
  • Upravit
3118
30.12.11 19:13
Moc děkuju :kytka: A já Tobě atˇ všechno probíhá naprosto v pořádku,bez komplikací a těhotenství si krásně užívej :kytka:
Falen píše: :-) Přeju at je už malá na světě a jste obě v pořádku ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí