Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teda holka. Stále duch ale evidentně sílí . No začíná to vypadat nadějně. Ještě kolikátý jsi dnes den po ovu?
miselka666 píše:
Ahoj,tady je dnešní ranní testování,hlídala jsem to ty 3 minuty..
ahoj, řekla bych, že je to na dobré cestě, hlavně aby sílil, zkus třeba i zítra, já jsem testovala denně a denně sílil
přeji hodně štěstí ![]()
miselka666 píše:
Ahoj,tady je dnešní ranní testování,hlídala jsem to ty 3 minuty..
ducha vidim,myslim,ze totam bude:-)
Nejlepší je pár dní počkat,i když je to těžký,já vím
Já si dělala první test až po týdnu zpoždění MS a druhá čárka byla už krásně silná ![]()
kristy84 píše:
Nejlepší je pár dní počkat,i když je to těžký,já vímJá si dělala první test až po týdnu zpoždění MS a druhá čárka byla už krásně silná
Já mám dnes už 5.den zpoždění…
Já si dělala přesně po sedmi dnech,tak ještě chvilinku vydrž a určitě bude krásně silná ![]()
kristy84 píše:
Já si dělala přesně po sedmi dnech,tak ještě chvilinku vydrž a určitě bude krásně silná
Jo musím vydržet
Jen prostě pořád nevím jestli jsou to dušíci,nebo je to fakt a jen už ta čárečka bude silnější a silnější…
Holky co říkáte na můj???? Vidíte tam něco??? Je to odpolední test, já tam vidím dušíka, snad ráno bude o něco silnější ![]()
Falen píše:
Holky co říkáte na můj???? Vidíte tam něco??? Je to odpolední test, já tam vidím dušíka, snad ráno bude o něco silnější
to už není ani dušík, je to tam - potichounku gratuluji a ať sílí
![]()
Falen píše:
Holky co říkáte na můj???? Vidíte tam něco??? Je to odpolední test, já tam vidím dušíka, snad ráno bude o něco silnější
Ahoj,tak já mám další testovací den za sebou…Tohle je pro změnu woman secret baby,jiný nebyl…
Jen nevím proč jsou pořád tak slabé,pokud to je těhu…
Falen, tak to už docela pěkná čárečka
tichounce také gratuluji
![]()
miselka666 píše:
Ahoj,tak já mám další testovací den za sebou…Tohle je pro změnu woman secret baby,jiný nebyl…Jen nevím proč jsou pořád tak slabé,pokud to je těhu…
nooooooo, nechci tě zklamat, ale nesílí, kolikátý den máš zpoždění? Je i možné, že je to tím, že testuješ jinými testy, ale chápu, že když jiné nejsou, tak to jinak nejde. Zdají se mi ale fakt slabounké ty čárky. Co je to za citlivost testů?