Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
1macinka píše:
Jeden test na 2 fotkách.
A kam mám jít na tu krev, normal k mému gyn.?
bud muzes jit u vas ve meste do laboratore kde berou krev,tam ti to za 200kc(zhruba) udelaji,reknes ,ze chces test na hcg.pak si zavolas na vysledky byva to do odpoledne,jak kde.
a u teho dr bys musela rict,ze ti vysel podivne test,aby to to udelal,úpodle toho jakeho mas dr.u neho by to bylo zadarmo…
vidím, takový jsem měla taky a opravdu tam ta fazolka byla ![]()
macinko hopd sem foto dnesniho testu.treba tam neco uvidime.
Tak tady je, blikla jsem ho dvakrát, ale opravdu tam asi nic nevykouzlím. ![]()
třeba se to jeste vybarvi,pujdes na tu krev?
tady fakt nic nevidim:-(
kdybys sla na krev,pisni pak vysledky.
hm
na novych testech fakt nic, ono mirne zvysene HCG v moci muzes mit i normalne bez tehu..
kazdopadne - NEVZDAVEJ SE, stoji to za to ![]()
Ahojte holky.
Tak rozhodla jsem se, že příští týden zajdu k té doktorce.
Dnes jsem si jen tak ráno udělala testík a ejhle co jsem tam našla, když jsem to srovnala s tím prvním testem, kde jsem měla malou čárečku, tak tato jde vidět více. ![]()
ahoj zavidim:-)
akorat prvni test sis delala 11. a dnes je 16.jestli to nesili pomalu,nevis kolik dni jsi po ovulaci?
ale ten dnesni test je jasny:-)
Moc děkuji. ![]()
Dělala jsem si 6.12, tam byl mini duch, pak 11. nic a teď toto, toš nevím… ![]()
To netuším, poslední MS jsem měla po vysazení HA a to 27. října, pak jsem jen občas špinila, ale během dne to vždycky přešlo…
jestli ti ta carka ale nebude vic silit,tak bych sla k dr.prootze by to mohla byt treba cysta,zda se mi to divne,nemas MS dlouho a caeka takova slaba porad…ale samozrejme preju tehu:-)
Takový čárky jsem měla 2× a nic z toho:-(
Tak držím palce, zkoušej ještě testovat dál, jestli bude sílit, mně nesílila a byla pořád stejná.
Ducha vidím na té první i druhé, tam víc, tak třeba to fakt je už ono
Každopádně u mě po vysazení antikoncepce vůbec cyklus nenaběhl, musela jsem na vyvolávací injekci na gyndu. Tak jen toto.
Držím pěsti ať je to těhu ![]()