Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, v poslední době začínám úplně ztrácet inspiraci co tomu mýmu chystat k večeři. Chci to trochu obměňovat, aby neměl pořád jen namazenej chleba se šunkou nebo salámem. Co chystáte svým chlapům k večeři vy? Jde mi hlavně o chuť a abych netrávila 2 hodiny v kuchyni.
Takže prosím sem s tipy na rychlé a chutné večeře
![]()
Párky, praženici, vajíčkvé topinky, toasty, rozpečený hermelín… ![]()
Smazenky, michany vejce, parky, spagety, cesnecku, cibulacku, tousty, bruskety oblozeny a zapeceny, nejakou smes s topinkou, pizzu, knedlik s vajickem, pomazanky rybi, vajickovou, cesnekovou a treba bramboraky.
Já zrovna dneska dělám zapečné těstoviny s kuřecím masem a zeleninou. Za zeleninu používám červenou papriku, pórek a zelené fazolky. Zalévám zakysanou smetanou s vajíčkem a trochou česneku a posipu grilovacím kořením, které má manžel rád. Takže je to jak zdravé, tak chutné a rychlé ![]()
Můj muž má rád krabí, rybí, vajíčkovou pomazánku.( Domácí) Pochoutkový salát (Homemade), makrelu, tuňáka, vejce na tvrdo s chlebem, toasty, topinky…
To, co k obedu. Varim toho vic aby bylo i na veceri.Ale zrovna dneska mame studenou. Chleba s maslem a sunkou ![]()
@jdukolem píše:
Tak nejjednodušší je zeptat se ho co by si dal ne?
Nevím, jak u vás, ale u nás se dostává na nejvyšší příčky nejžádanějších jídel cokoli, mnějetojedno a něco ![]()
@Angua píše:
Nevím, jak u vás, ale u nás se dostává na nejvyšší příčky nejžádanějších jídel cokoli, mnějetojedno a něco
no já to myslím jako prevenci aby pak neprskal, že on tohle nerad a nechtěl ![]()
@Angua píše:
Nevím, jak u vás, ale u nás se dostává na nejvyšší příčky nejžádanějších jídel cokoli, mnějetojedno a něco
U nás je to stejný.
Jinak zakldatelko u nás jsou většinou večeře teplé
Akorát dnes teda bude salát s cizrnou, křepelčím vejcem a domácí kaiserkou ![]()
@Angua píše:
Přesné!!! Hlavně když pak nedržkuje, že tohle přece nechtěl! ![]()
Když už něco dělám na večeři sama, tak podle domácích zásob dávám na výběr ze dvou variant. Když i tak má problém si vybrat (cokoli, mnějetojedno, nevíííím
), tak vybírám podle toho, co je rychlejší
Ale jinak si děláme večeři spolu ![]()
Pohankova kase s kukurici, paprikou, porkem.
V noci ma byt chladno, tak delej fazole ![]()
@jdukolem píše:
no já to myslím jako prevenci aby pak neprskal, že on tohle nerad a nechtěl
Jasné
Já myslím, že kdyby se projevil, tak se žena neptá ![]()
@Kobliha51 píše:
Přesné!!! Hlavně když pak nedržkuje, že tohle přece nechtěl!
No protože on chtěl to cokoli, že jo, jenže na to já nemám recept. Furt ho nemůžu sehnat ![]()
Jinak teda neporadím, já už ani nevím, co mám vařit na obědy. Podle mě už neexistujou žádné jídla, vůbec
Takže se ráda inspiruju ![]()
@jdukolem píše:
Tak nejjednodušší je zeptat se ho co by si dal ne?
tak na tuhle otázku zaručeně dostanu odpověď: Mi je o jedno, udělej co chceš
inspirace jak blázen ![]()