Co chlapovi k večeři

61
2.6.14 17:53

Co chlapovi k večeři

Ahoj, v poslední době začínám úplně ztrácet inspiraci co tomu mýmu chystat k večeři. Chci to trochu obměňovat, aby neměl pořád jen namazenej chleba se šunkou nebo salámem. Co chystáte svým chlapům k večeři vy? Jde mi hlavně o chuť a abych netrávila 2 hodiny v kuchyni. :) Takže prosím sem s tipy na rychlé a chutné večeře :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JLP
4646
2.6.14 17:58

Párky, praženici, vajíčkvé topinky, toasty, rozpečený hermelín… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159

Tak nejjednodušší je zeptat se ho co by si dal ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358

Smazenky, michany vejce, parky, spagety, cesnecku, cibulacku, tousty, bruskety oblozeny a zapeceny, nejakou smes s topinkou, pizzu, knedlik s vajickem, pomazanky rybi, vajickovou, cesnekovou a treba bramboraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197

Já zrovna dneska dělám zapečné těstoviny s kuřecím masem a zeleninou. Za zeleninu používám červenou papriku, pórek a zelené fazolky. Zalévám zakysanou smetanou s vajíčkem a trochou česneku a posipu grilovacím kořením, které má manžel rád. Takže je to jak zdravé, tak chutné a rychlé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
2.6.14 17:59

Můj muž má rád krabí, rybí, vajíčkovou pomazánku.( Domácí) Pochoutkový salát (Homemade), makrelu, tuňáka, vejce na tvrdo s chlebem, toasty, topinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
2.6.14 17:59

To, co k obedu. Varim toho vic aby bylo i na veceri.Ale zrovna dneska mame studenou. Chleba s maslem a sunkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.6.14 18:00
@jdukolem píše:
Tak nejjednodušší je zeptat se ho co by si dal ne? :think:

Nevím, jak u vás, ale u nás se dostává na nejvyšší příčky nejžádanějších jídel cokoli, mnějetojedno a něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.6.14 18:01
@Angua píše:
Nevím, jak u vás, ale u nás se dostává na nejvyšší příčky nejžádanějších jídel cokoli, mnějetojedno a něco :lol:

no já to myslím jako prevenci aby pak neprskal, že on tohle nerad a nechtěl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
2.6.14 18:02
@Angua píše:
Nevím, jak u vás, ale u nás se dostává na nejvyšší příčky nejžádanějších jídel cokoli, mnějetojedno a něco :lol:

U nás je to stejný.

Jinak zakldatelko u nás jsou většinou večeře teplé :-) Akorát dnes teda bude salát s cizrnou, křepelčím vejcem a domácí kaiserkou :-)

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
2.6.14 18:03
@Angua píše:

Přesné!!! Hlavně když pak nedržkuje, že tohle přece nechtěl! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
JLP
4646
2.6.14 18:03

Když už něco dělám na večeři sama, tak podle domácích zásob dávám na výběr ze dvou variant. Když i tak má problém si vybrat (cokoli, mnějetojedno, nevíííím ;) ), tak vybírám podle toho, co je rychlejší :) Ale jinak si děláme večeři spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
2.6.14 18:07

Pohankova kase s kukurici, paprikou, porkem.

V noci ma byt chladno, tak delej fazole :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.6.14 18:11
@jdukolem píše:
no já to myslím jako prevenci aby pak neprskal, že on tohle nerad a nechtěl :mrgreen:

Jasné :mrgreen: Já myslím, že kdyby se projevil, tak se žena neptá :lol:

@Kobliha51 píše:
Přesné!!! Hlavně když pak nedržkuje, že tohle přece nechtěl! :pankac:

No protože on chtěl to cokoli, že jo, jenže na to já nemám recept. Furt ho nemůžu sehnat :zed:

Jinak teda neporadím, já už ani nevím, co mám vařit na obědy. Podle mě už neexistujou žádné jídla, vůbec :nevim: :zed: :lol: Takže se ráda inspiruju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
2.6.14 18:14
@jdukolem píše:
Tak nejjednodušší je zeptat se ho co by si dal ne? :think:

tak na tuhle otázku zaručeně dostanu odpověď: Mi je o jedno, udělej co chceš :nevim: inspirace jak blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport