Co dál po RD? Zvažuji studium

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.1.19 12:36

No tak já myslím, že se dají najít i kvalitní rekvalifikační kurzy na výživového poradce, jenomže podle mě s tím máš omezené možnosti, sice by tam měla být praxe - měření, práce s nutričními programy… ale přeci jen 120 hodin není zas tolik. A s títmo kurzem tě zaměstnají tak max někde v Naturhouse, Svět zdraví apod. a tam po tobě budou asi chtít, abys klientům nutila různé přípravky na hubnutí… to by se mi nelíbilo. No ty 3 roky jsou dlouhá doba, ale dá se to studovat i kombinovaně a pak můžeš dělat v nemocnicích, sociálních zařízeních, různých organizacích, mít vlastní živnost… Je pak více možností. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.19 13:54
@Anonymní píše:
No tak já myslím, že se dají najít i kvalitní rekvalifikační kurzy na výživového poradce, jenomže podle mě s tím máš omezené možnosti, sice by tam měla být praxe - měření, práce s nutričními programy… ale přeci jen 120 hodin není zas tolik. A s títmo kurzem tě zaměstnají tak max někde v Naturhouse, Svět zdraví apod. a tam po tobě budou asi chtít, abys klientům nutila různé přípravky na hubnutí… to by se mi nelíbilo. No ty 3 roky jsou dlouhá doba, ale dá se to studovat i kombinovaně a pak můžeš dělat v nemocnicích, sociálních zařízeních, různých organizacích, mít vlastní živnost… Je pak více možností. Držím palce.

Díky za další info. Já mam prave stejný pocit…většina chtějí do budoucna produkty a já si nemyslím ze je to správná cesta.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze