Co dát na lívance

36
24.3.20 06:50

Co dát na lívance

Dobrý den chtěla bych dnes dělat lívance ale nevím co na ně dát. Napadlo mě třeba posypat skořicí s cukrem tvarohem nebo zakysankou a borůvkový žahour ale nevím jwk by to chutnalo prosím poraďte :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3836
24.3.20 06:57

My dáváme i povídla, cukr a skořice a nebo jen polijeme javorovym sirupem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
24.3.20 06:58

Proč anonym? To je hrozně citlivý, že chceš dělat lívance :roll:

Dělám buď posypane skořicí a cukrem. Nebo lehce rozvarim ovoce s cukrem, poliju s tím lívance a navrch dám kysanku, případně šlehačku. Nebo pomazat marmeládou a na to kysanka /šlehačka. Záleží, co máte rádi a co máš doma za suroviny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65149
24.3.20 07:00

Lívance s mákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
24.3.20 07:02

Ahoj, ja doma delam americke livance a davame na ne pecenou nebo smazenou slaninu, maslo a javorovy syrup. Pro nas nej kombinace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
24.3.20 07:03

Marmeláda, povidla, nutella, stačí jen posypat cukrem, zakysanou smetanu, čerstvé ovoce…

@vokishka, s mákem neznám. Pomeleš mák a smícháš s cukrem nebo jak lívance s mákem děláš?

Edit: Oprava chyby.

Příspěvek upraven 24.03.20 v 07:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
24.3.20 07:09

Zakysaná smetana smíchaná s vanilkovým cukrem, skořice, máslo, rozvařené ovoce, čerstvé ovoce, ořechové máslo, nutella…

• Citovat
  • Upravit
37131
24.3.20 07:44

Tam si muzes dat cokoliv podle chuti :nevim: marmeladu, nuttelu, tvaroh, jogurt, javorovy sirup, cukr se skorici. Fakt uz se lidi musi ptat anonymne na netu na to, co si placnou na livanec? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.3.20 07:52

Zakysaná smetana, marmeláda, nutella, šlehačka, mascarpone se šlehačkou a případně ochutit např. skořicí, bílou čokoládou atd, javorový sirup, tvaroh…možností je spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
24.3.20 07:57

Často dělám lívance nebo vafle na snídani. Děti je jedí buď suché nebo s marmeládou. Já si na ně dávám jogurt, ovoce (banán + jahody/boruvky/kiwi), lžičku arasidoveho masla a přeliji pár kapkami medu, popř. ořechy. Prostě na co mám chuť. Manžel je ji s jogurtem / tvarohem a povidly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
24.3.20 08:22

My děláme třeba s nutelou a banánem, nebo ruzne s marmeládou, nebo zakysanou smetanou a rozvarem z jahod nebo borůvek.
Nejvíc je miluju jen tak se skořicí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
24.3.20 09:02
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych dnes dělat lívance ale nevím co na ně dát. Napadlo mě třeba posypat skořicí s cukrem tvarohem nebo zakysankou a borůvkový žahour ale nevím jwk by to chutnalo prosím poraďte :roll: :D

Ja mám nejraději skořici s moučka cukrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65149
24.3.20 09:21
@Hořec píše:
Marmeláda, povidla, nutella, stačí jen posypat cukrem, zakysanou smetanu, čerstvé ovoce…

@vokishka, s mákem neznám. Pomeleš mák a smícháš s cukrem nebo jak lívance s mákem děláš?

Edit: Oprava chyby.

Příspěvek upraven 24.03.20 v 07:15

Přesně, pomalu mák a smíchám s cukrem. Někdy si pod to prasácky dám i marmeládu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí