Co dávat k svačině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
6.4.12 12:59

já prvně dávala mango, papayu,ananas atd… s jablkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.4.12 13:05

myslíž že povařené?my jsme nějak nikdy nic z ovoce nepovařovali a dobrý..Ale každopádně děkujem za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.4.12 13:07

ananas jsme taky ještě nezkoušeli zdál se mi takove moc ostrej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Hana
6.4.12 13:12

Nevidím v tom problém. Nejdřív samozřejmě vyzkoušej jako cokoli jiného, počkej pár dní na případnou reakci.

• Citovat
  • Upravit
5052
6.4.12 13:13

já jsem ovoce dceři nikdy nevařila zazačátku jsem kuovala ovocné přesnídávky a pak mixovala čerstvé. To samo nikomu neradím. Dcera nemá potravinovou alergii na nic ani já ani manžel takže jsem to moc neřešila.

Ananas jsem dala poprvé kolem 18m,ale s jablkem.
Papayu ,mango, avokádo s jablkem od 8m, kiwi kolem 1roku s jablkem a banánem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
6.4.12 13:19

Tak presnidaky kupovane varene jsou. Jinak u nas se nejake reakce vyskytly tak jsem byla opatrnejsi,i kdyz nasemu vadily zcela neexoticke potraviny :-). Nektere ovoce se povarene i lip mixuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.4.12 13:23

děkuju moc holky :pankac: my ovoce strouháme jde to líp než mixovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
6.4.12 13:24

Ano přesnídávky jsou převařené. Jinak vařením se ztrácí část vit. a tudíš pokud je dítě alergické tak mu to NEMUSÍ vyvolat reakci. Třeba vit C ten se do některých přesnídávek přidává navíc je to i na obalu. Já kupovala tedy jen HAMI a HIPP tam se přidává. Pokud nějaké reakce je tak tropické ovoce rozhodně nedávej. Známá mněla reakci u syna i na babány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.4.12 13:30

tak banány ty miluje a jsme bez reakce,zatím bylo všechno v poho až na domácí přesnídávku z meruněk to se trochu osypal,ale jinak třeba broskvová mu vůbec problémy nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
6.4.12 13:31

ja bych dala a nepřevařovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
6.4.12 13:38
@Blanka S píše:
Ano přesnídávky jsou převařené. Jinak vařením se ztrácí část vit. a tudíš pokud je dítě alergické tak mu to NEMUSÍ vyvolat reakci. Třeba vit C ten se do některých přesnídávek přidává navíc je to i na obalu. Já kupovala tedy jen HAMI a HIPP tam se přidává. Pokud nějaké reakce je tak tropické ovoce rozhodně nedávej. Známá mněla reakci u syna i na babány.

Nas mel reakce na jablka a mrkev (i varene).Tropicke nevadilo, to si nevyberes . Hold se musi zkouset. A tech penez co jsem usetrila za kupovane sklenicky-skoro ve vsech jedno z tech dvou je :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
6.4.12 14:01
@Ainy píše:
Nas mel reakce na jablka a mrkev (i varene).Tropicke nevadilo, to si nevyberes . Hold se musi zkouset. A tech penez co jsem usetrila za kupovane sklenicky-skoro ve vsech jedno z tech dvou je :-).

to jsem taky slyšla,že se dítě osype po jabku a pomeranč mu nevadí. Prostě jak píšeš zkoušet. Já teda mám alergii sama na med a dceři jsem ho zatím nezkoušela mám strach a to je jí 3,5r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.4.12 14:23

Hoky, mam malymu davat mliko, i kdyz ma rymu, nebo pockat az bude bez rymy a pak davat zas mliko. Ma 15 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
6.4.12 15:22
@pospilu píše:
Hoky, mam malymu davat mliko, i kdyz ma rymu, nebo pockat az bude bez rymy a pak davat zas mliko. Ma 15 mesicu

Mlíko zahleňuje já ho když má dcera rýmu nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí