Co dáváte za dobroty dětem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co dáváte za dobroty dětem?
Ahoj, mám syna budou mu dva roky…Nedávno se mě tchýně zeptala, co může malýmu koupit - myšleno nějakou laskominu, dobrotu a když jsem nad tím tak přemýšlela, zjistila jsem, že ho držím buď moc zkrátka nebo všichni kolem cpou do prcků sladkosti moc brzo. Dávám mu Be-Be sušenky, piškoty, kukuřičné lupínky a křupky, doma pěčené bábovky ap. občas musli tyčinku, raciolky. Nekupuju Brumíky - ale měl ho, když jej přinesla kamarádka, takže zas nejsem tak striktní. Na narozeniny dort (kupovaný) taky dostane. Tak co ještě dáváte takhle malým prckům? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak pokud dáváš Bebe sušenky, tak ho od sladkostí nedržíš moc zkrátka
Ale to jen tak bokem, nejsem odpůrce toho, dát OBČAS dítěti nějakou mlsku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, právě si taky myslím, že Be-Be sušenky jsou dost sladký, piškoty taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro moje děti je lahůdka mistička jahod. Já vím že v tuhle dobu nejsou jahody nic moc. Ale přesto jim vždycky jednou za čas pár jahod koupím a vždycky je potěším.
- Citovat
- Upravit
Veru budou taky dva, no..dávám skoro všechno, ale občas
Cokoliv pečenýho (teď nemyslím kachnu, ale buchtu
), dětský sušenky, kinder ml.řez, nedávno dostala prvně Vextu. V malý míře to prdlačku uškodí, na druhou stranu každý pod tou „malou mírou“ rozumí něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzz píše:
No, právě si taky myslím, že Be-Be sušenky jsou dost sladký, piškoty taky
Podle mě pořád lepší sem tam něco dát, až pak bude ,,jednou,, dostávat kapesné, tak ho alespoň nepůjde utratit jen za sladké jen proto, že ho nikdy neochutnal.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sezamové sušenky s třtinovým cukrem- 1 denně,když sní oběd,a ten většinou sní ![]()
http://www.logicky.cz/…ezamove.html
jinak nic jiného,přesnídávka neslazená,jogurt bílý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malýmu je teprve 10měsíců a miluje kukuřičný, rýžový chlebíčky. Taky Albertky, piškoty, cukrářský piškoty, Bebe sušenky. Jinak malé jsou čtyři a má ráda taky máslovky, taky ty racio chlebíčky, věnečky, ale nejvíc stejně milujou ovoce(jablíčka do ruky, mrkvičku, hrušky, po ovoci by se utloukly), sladkosti jen výjimečně a když jí koupím lízátko, tak ho vezme do pusy a ani ho nedolíže. Bonbony má od malička ráda klasický gumový medvídky, díky nim chodila už od roka a půl na nočník:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
Sezamové sušenky s třtinovým cukrem- 1 denně,když sní oběd,a ten většinou sní
Jéé, dostala jsem na ně chuť ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru- a ukouše ti to malej? Jako třeba sušený jablko nebo hrušku zvládne Veru taky, ale třeba takovou meruňku
pětky ještě nemá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lyrica píše:momi33 píše:Jéé, dostala jsem na ně chuť
Sezamové sušenky s třtinovým cukrem- 1 denně,když sní oběd,a ten většinou sní
kupuju je v Globusu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk dostava lentilky,lizatko,susenku,kinder mlecny rez,haribo medvidky,horalku.
Pises,ze vsichni kolem tebe cpou do deti sladkosti hodne brzy,ale kolik je u tebe hodne brzy?
Nasemu je skoro 3 a pul a uz hodne dlouho vi,ze kdyz se nenaji,nedostane nic a nedavam mu samozrejme vse v jeden den,ale denne to sladke ma.Neji a nikdy nejedl sladke jidla,domaci buchty,babovky,krupicovou kasi,nic takoveho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verububu píše:zuzouš píše:Jelikož dnes spokojeně kousal neuvařené těstoviny (přímo ze sáčku)
Veru- a ukouše ti to malej? Jako třeba sušený jablko nebo hrušku zvládne Veru taky, ale třeba takovou meruňkupětky ještě nemá
, tak sušené ovoce je úůůplná pohoda
to znám,jak vidí kolínka,tak je chce jíst i neuvařené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit