Co dáváte za dobroty dětem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
603
29.2.12 15:03

Co dáváte za dobroty dětem?

Ahoj, mám syna budou mu dva roky…Nedávno se mě tchýně zeptala, co může malýmu koupit - myšleno nějakou laskominu, dobrotu a když jsem nad tím tak přemýšlela, zjistila jsem, že ho držím buď moc zkrátka nebo všichni kolem cpou do prcků sladkosti moc brzo. Dávám mu Be-Be sušenky, piškoty, kukuřičné lupínky a křupky, doma pěčené bábovky ap. občas musli tyčinku, raciolky. Nekupuju Brumíky - ale měl ho, když jej přinesla kamarádka, takže zas nejsem tak striktní. Na narozeniny dort (kupovaný) taky dostane. Tak co ještě dáváte takhle malým prckům? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
29.2.12 15:05

Tak pokud dáváš Bebe sušenky, tak ho od sladkostí nedržíš moc zkrátka :lol: Ale to jen tak bokem, nejsem odpůrce toho, dát OBČAS dítěti nějakou mlsku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
29.2.12 15:06

No, právě si taky myslím, že Be-Be sušenky jsou dost sladký, piškoty taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
29.2.12 15:07

Pro moje děti je lahůdka mistička jahod. Já vím že v tuhle dobu nejsou jahody nic moc. Ale přesto jim vždycky jednou za čas pár jahod koupím a vždycky je potěším.

• Citovat
  • Upravit
10351
29.2.12 15:08

Veru budou taky dva, no..dávám skoro všechno, ale občas :nevim: Cokoliv pečenýho (teď nemyslím kachnu, ale buchtu :mrgreen: ), dětský sušenky, kinder ml.řez, nedávno dostala prvně Vextu. V malý míře to prdlačku uškodí, na druhou stranu každý pod tou „malou mírou“ rozumí něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
29.2.12 15:08

v tomhle veku stacilo Rozarce par rozinek :)

• Citovat
  • Upravit
41882
29.2.12 15:09
Zuzz píše:
No, právě si taky myslím, že Be-Be sušenky jsou dost sladký, piškoty taky :-)

Podle mě pořád lepší sem tam něco dát, až pak bude ,,jednou,, dostávat kapesné, tak ho alespoň nepůjde utratit jen za sladké jen proto, že ho nikdy neochutnal.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.2.12 15:09

Sezamové sušenky s třtinovým cukrem- 1 denně,když sní oběd,a ten většinou sní ;)
http://www.logicky.cz/…ezamove.html
jinak nic jiného,přesnídávka neslazená,jogurt bílý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
29.2.12 15:10

Mimochodem, to je od tchyně moc hezké, že se zeptá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041

Malýmu je teprve 10měsíců a miluje kukuřičný, rýžový chlebíčky. Taky Albertky, piškoty, cukrářský piškoty, Bebe sušenky. Jinak malé jsou čtyři a má ráda taky máslovky, taky ty racio chlebíčky, věnečky, ale nejvíc stejně milujou ovoce(jablíčka do ruky, mrkvičku, hrušky, po ovoci by se utloukly), sladkosti jen výjimečně a když jí koupím lízátko, tak ho vezme do pusy a ani ho nedolíže. Bonbony má od malička ráda klasický gumový medvídky, díky nim chodila už od roka a půl na nočník:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
momi33 píše:
Sezamové sušenky s třtinovým cukrem- 1 denně,když sní oběd,a ten většinou sní ;)
jinak nic jiného,přesnídávka neslazená,jogurt bílý.

Jéé, dostala jsem na ně chuť :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

Veru- a ukouše ti to malej? Jako třeba sušený jablko nebo hrušku zvládne Veru taky, ale třeba takovou meruňku :think: pětky ještě nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.2.12 15:11
lyrica píše:
momi33 píše:
jinak nic jiného,přesnídávka neslazená,jogurt bílý.
Jéé, dostala jsem na ně chuť :palec:
:palec: :palec: :palec: :palec:
kupuju je v Globusu ;) ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
29.2.12 15:13

Kluk dostava lentilky,lizatko,susenku,kinder mlecny rez,haribo medvidky,horalku.
Pises,ze vsichni kolem tebe cpou do deti sladkosti hodne brzy,ale kolik je u tebe hodne brzy?
Nasemu je skoro 3 a pul a uz hodne dlouho vi,ze kdyz se nenaji,nedostane nic a nedavam mu samozrejme vse v jeden den,ale denne to sladke ma.Neji a nikdy nejedl sladke jidla,domaci buchty,babovky,krupicovou kasi,nic takoveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.2.12 15:15
verububu píše:
zuzouš píše:
Veru- a ukouše ti to malej? Jako třeba sušený jablko nebo hrušku zvládne Veru taky, ale třeba takovou meruňku :think: pětky ještě nemá :nevim:
Jelikož dnes spokojeně kousal neuvařené těstoviny (přímo ze sáčku) :mrgreen: , tak sušené ovoce je úůůplná pohoda :lol:
:lol: :lol: :lol:
to znám,jak vidí kolínka,tak je chce jíst i neuvařené :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí