Co dáváte za dobroty dětem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Dávám už všechno co existuje, né velké množství a ne každý den, nebráním ničemu
al asi mám výhodu, syn nijak sláďory nepreferuje, jediný co nutně potřebuje je lízátko
mají je v obchodě u kasy
ale lízne párkrát a už ho to nebaví ![]()
- Citovat
- Upravit
viktor je sice mladší, ale dostává rýžové chlebíky (občas polité čokoládou nebo jogurtovou polevou), sem tam brumíka, když ho má sestra, ochutnal zmrzlinu, kinder mléčný řez (ten mu teda chutná moc
), ve velkém jí piškoty, kukuřičné křupky a dětské sušenky. dávám mu bábovky a domácí buchty. ale on toho nesní tuny, většinou jen tak ochutná… bombony a lízátka ještě nepoznal a doufám, že mu je starší sestra ještě dlouho nenabídne ![]()
jo a dneska jsem přišla domů a zjistila jsem, že si děti pochutnávaly na popcornu…
ty druhé děti mají všechno dřív, protože to vidí u starších sourozenců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tak to, co dávám je v pohodě a nemusím mít obavy, že malý o něco přichází. On totiž nemá rád ani pribiňáky, raději si dá choceňský bílý jogurt nebo jiný sladký. A tím brzo, jsem to myslela tak, že se pohybuju v okruhu dětí cca dva roky a některé od cca roku a půl jí tatranky, lentilky ap. Tak Vojtovi udělám radost, když koupím vaničku čerstvých malin - těch by snědl
že bych se nedoplatila ![]()
Jinak v tomhle ji tchýně opravdu v pohodě, raději se zeptá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paoloska píše:
Mimochodem, to je od tchyně moc hezké, že se zeptá
jj,souhlasím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve dvou letech nejedla sladkého skoro nic..ale ted už jí lipo, hroznový cukr, kinder ml. řez a když děco ( jednou za půl roku
) upeču..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky dám malé sladký, nevyhledává ho ani nežadoní v krámu. Kupujem jen kvalitní čokolády a dostává kostičku třeba za odměnu. Ale musí si čistit zuby, poctivě dvakrát denně. Jedna babička kupuje zdravé dobroty, druhá jí dává sladkosti už od dveří. Ale na druhou stranu, když jsem byla malá, těšila jsem se na lentinky a kofilu a nedovedu si představit, kdyby do mě babi cpala sýrový kukuřičný chlebíček a jáhlový sušenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nelluška píše:
taky dám malé sladký, nevyhledává ho ani nežadoní v krámu. Kupujem jen kvalitní čokolády a dostává kostičku třeba za odměnu. Ale musí si čistit zuby, poctivě dvakrát denně. Jedna babička kupuje zdravé dobroty, druhá jí dává sladkosti už od dveří. Ale na druhou stranu, když jsem byla malá, těšila jsem se na lentinky a kofilu a nedovedu si představit, kdyby do mě babi cpala sýrový kukuřičný chlebíček a jáhlový sušenky.
.
- Citovat
- Upravit
Mimochodem, včera v Glóbusu jsem koupila křupky kukuřičné, ale teda solené a jsou strašně dobrý, snědla jsem je sama. Stály 5kč. takže když jsou pro děti bez soli, stojí 20kč a když jsou pro dospělí, tak 5kč. Ale děti taky ujídaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co jim to sušené ovoce, které nerozchroupou, namočit a dát do mističky s napichovátkem? Nebo hodit do čajíku, který osladí i ochutí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lyrica píše:Zuzz píše:Podle mě pořád lepší sem tam něco dát, až pak bude ,,jednou,, dostávat kapesné, tak ho alespoň nepůjde utratit jen za sladké jen proto, že ho nikdy neochutnal..
No, právě si taky myslím, že Be-Be sušenky jsou dost sladký, piškoty taky
Jo to si myslela matka ve Válce Roseových taky a viděla jsi ty děti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Křupky, piškoty (třeba amarantové ze zdravé výživy), sušenky co koupím ve zdravé výživě (špaldové, ovesné atd.).
Brumíky nevedeme a ani to nechce jíst, babička jí to jednou koupila a malá si radši vzala sušenku svoji.
Teď docela baští brynzové oplatky, ale to jí dám jen jeden denně, jsou dost slané, snažím se jí vysvětlit že se to jí jenom jednou denně.
Kdybych před ní postavila misku se sušenkami a druhou misku s ovocem - sušenky donese zpátky a misku s ovocem celou sní a ještě bude křičet že chce přidat to ovoce.
- Citovat
- Upravit
Domácí pečené nebo gumový medvídky, do těch se poslední dobou zamiloval. Jinak nestojí o nic a jsem ráda, a ani mu to nijak nenabízím ![]()
A rozinky taky může…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bratranec se ženou kupujou dětem sladkosti ve zdravý výživě. Například tyčinky, co vypadají jako čokoláda pro psa, chutná to po otrubách a je to mírně nakyslý. Není to špatný, ale pro nás, co jsme zvyklý na éčka a náhražky, je to hegeš
Ale není to nezdravý a nepodporuje to tloustnutí dětí, takže proč nezkusit tenhle styl odměňování?