Co dělat během MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
26.3.21 11:54
@MrsNorris píše:
Třetí den mívám vyhrazený pro četbu Vergilia.

V originále? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
26.3.21 11:58
@Nika. O píše:
@fíkofka no jak jsem psala mám to hodně silný tak musím zůstat doma. Používám vložky maxi a stejně to za chvíli protece :(

až budeš chodit do práce, zjistíš, že ne, fakt nejde zůstávat každý měsíc týden doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
26.3.21 11:59
@xammy píše:
V originále? :mrgreen:

Vergilius se čte jedině v originále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.3.21 12:00
@Nika. O píše:
@fíkofka no jak jsem psala mám to hodně silný tak musím zůstat doma. Používám vložky maxi a stejně to za chvíli protece :(

Tak se nauč používat tampon. Mohou ho používat i panny, není důvod být týden vyřazená z provozu. Funguju od svých 12 ti let, kdy jsem to dostala, úplně normálně i ve dny nejsilnější menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
26.3.21 12:01

Ja mam ms extra silnou a bolestivou, ale krom sexu funguju normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.3.21 12:02

Já bych i ven šla ale prostě ty vložky pořád protíkaji. Zkusím zas ty tampony, máte pravdu takhle to nemůžu řešit, jaké byste doporučili? Nějaké co se dobře zavádí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.3.21 12:02

Mimochodem, jak jsi to dělala dřív, když jsi musela do školy?? To jsi jako měsíc co měsíc měla omluvenku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.3.21 12:04
@Nika. O píše:
Já bych i ven šla ale prostě ty vložky pořád protíkaji. Zkusím zas ty tampony, máte pravdu takhle to nemůžu řešit, jaké byste doporučili? Nějaké co se dobře zavádí

A co používáš za vložky? Teď budu nechutná, ale po porodu, když z ženy někdy tečou litry krve, to taky pořeší vložky a zvládnou to :nevim: Vyber nějaké hodně savé a dlouhé, klidně ty na noc a netvrď, že ti během hodiny protečou. To bys měla takový ztráty krve, že bys už ležela v mdlobách :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.3.21 12:08

@unuděná MS jsem dostala poprvé když před rokem začal covid a odteď jedu na online výuce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.3.21 12:11

Jo a používám naturella občas i 2 vložky na sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.3.21 12:11
@Nika. O píše:
@unuděná MS jsem dostala poprvé když před rokem začal covid a odteď jedu na online výuce

A to fakt ten týden sedíš doma na WC? V létě? Jestli je to taková hrůza, skoč na gyndu, jsou možnosti jak to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.3.21 12:15

Na gydne už jsem byla a máme to i v genetice tak mi řekla : no holt někdo to tak má. Takže zase nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
26.3.21 12:16
@Nika. O píše:
Jo a používám naturella občas i 2 vložky na sobě

naturella na tak silnou ms nejsou moc vhodné, zkus spíš alwaisky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
26.3.21 12:18

Tak trénuj se zaváděním. Co na to říct. MS není nemoc. Já během MS slezla Alpy, trávila dovolenou u moře, sportovala i chodila do práce. Tampony používám od 15, kalíšek od 26. Nauč se to, zjednodušíš si zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.3.21 12:18

Dobře tak já koupím něco jiného, jaké vložky byste doporučili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová