Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MrsNorris píše:
Třetí den mívám vyhrazený pro četbu Vergilia.
V originále? ![]()
@Nika. O píše:
@fíkofka no jak jsem psala mám to hodně silný tak musím zůstat doma. Používám vložky maxi a stejně to za chvíli protece
až budeš chodit do práce, zjistíš, že ne, fakt nejde zůstávat každý měsíc týden doma
@xammy píše:
V originále?
Vergilius se čte jedině v originále
@Nika. O píše:
@fíkofka no jak jsem psala mám to hodně silný tak musím zůstat doma. Používám vložky maxi a stejně to za chvíli protece
Tak se nauč používat tampon. Mohou ho používat i panny, není důvod být týden vyřazená z provozu. Funguju od svých 12 ti let, kdy jsem to dostala, úplně normálně i ve dny nejsilnější menstruace.
Ja mam ms extra silnou a bolestivou, ale krom sexu funguju normálně
Já bych i ven šla ale prostě ty vložky pořád protíkaji. Zkusím zas ty tampony, máte pravdu takhle to nemůžu řešit, jaké byste doporučili? Nějaké co se dobře zavádí
Mimochodem, jak jsi to dělala dřív, když jsi musela do školy?? To jsi jako měsíc co měsíc měla omluvenku? ![]()
@Nika. O píše:
Já bych i ven šla ale prostě ty vložky pořád protíkaji. Zkusím zas ty tampony, máte pravdu takhle to nemůžu řešit, jaké byste doporučili? Nějaké co se dobře zavádí
A co používáš za vložky? Teď budu nechutná, ale po porodu, když z ženy někdy tečou litry krve, to taky pořeší vložky a zvládnou to
Vyber nějaké hodně savé a dlouhé, klidně ty na noc a netvrď, že ti během hodiny protečou. To bys měla takový ztráty krve, že bys už ležela v mdlobách ![]()
@unuděná MS jsem dostala poprvé když před rokem začal covid a odteď jedu na online výuce
@Nika. O píše:
@unuděná MS jsem dostala poprvé když před rokem začal covid a odteď jedu na online výuce
A to fakt ten týden sedíš doma na WC? V létě? Jestli je to taková hrůza, skoč na gyndu, jsou možnosti jak to řešit.
Na gydne už jsem byla a máme to i v genetice tak mi řekla : no holt někdo to tak má. Takže zase nic
@Nika. O píše:
Jo a používám naturella občas i 2 vložky na sobě
naturella na tak silnou ms nejsou moc vhodné, zkus spíš alwaisky
Tak trénuj se zaváděním. Co na to říct. MS není nemoc. Já během MS slezla Alpy, trávila dovolenou u moře, sportovala i chodila do práce. Tampony používám od 15, kalíšek od 26. Nauč se to, zjednodušíš si zivot.
Dobře tak já koupím něco jiného, jaké vložky byste doporučili?