Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jinak tampony budu trénovat ale napadlo mě že možná zrovna tyhle tampony nejsou pro mě ideál a zkusím jinou značku a velikost
A bereš céčko? Ono to dost zmírní (případně oddálí občas pokud potřebuješ). Já ho beru pravidelně tak to asi vliv nemá, ale pokud nebereš tak začni a třeba to MS zmírní.
Jinak doporučuji menstruační kalíšek ![]()
Jestli ji máš fakt tak silnou, že tě omezuje, tak pokud nemáš nic proti antikoncepci, tak jí zkus brát, ta to zaručeně zkrátí a budeš jí mít o dost slabší, jinak, já funguju normálně a ani o ní nevím, používám menstruační kalíšek a nemůžu si stěžovat 😀
Děkuji za tipy c začnu brát mám ho doma už nachystaný, a kalíšek to jsem už někde slyšela a uvažovala jsem o tom, řekla jsem si že nejdřív vyzkouším ty tampony a když to nešlo tak jsem na kalíšek už nemyslela
@Nika. O píše:
Jinak s jakým kaliskem máte dobře zkušenosti?
Kalíšek Yukki, ta měkčí menší verze, je fakt hodně měkký a tvarny, tampony mě taky nešly zavádět ale toto je v pohodě, tampon totiž nemůžeš „ohnout“ 😂
Otázka pro ty které vyzkoušely tampony aji kalíšek, co bylo lepší? ![]()
@Nika. O píše:
Otázka pro ty které vyzkoušely tampony aji kalíšek, co bylo lepší?
Osobně bych si na kalíšek jako panna netroufla. Teď to různě střídám, podle nálady a okolností (kalíšek vydrží déle).
No já se chci naučit s tampony a kalíšek bych viděla někdy v budoucnu za pár let
@Nika. O s vlozkama neporadim. Pro me jsou bozi utrpeni. Nutne zlo, ktere ksem pretpela tri roky pak presla na tampony. Celou dobu jsem pouzivala tampony kotex mini, bez aplikatoru. Nikdy jsem nemela problem. 2× nesel tampon zavest, zmena polohy a slo to. Jakmile to slo koupila jsem kalisek a to je teorve komfort.
@Nika. O jestli mas fakt tak silnou MS, ze musíš sedět doma, tak něco není v pořádku a chce to pořádné vyšetření na gynde. Ja při menstruaci i beham a cvicim bez omezení a coby nactiletá jsem se taky nějak neomezovala (a to jsem v té době měla fakt silnou ms). Jinak, pokud jsi fakt zdravá, tak já bych to v tvém případě asi řešila antikoncepcí. Za mě nejlepší vložky always a tampony O. b
V době, kdy jsem nepoužívala kalíšek (a pro pannu si to úplně nedovedu představit), sem nosila noční Always. Ty šou fakt velké a poberou kde co. Taky to chce kvalitní bavlněné prádlo dobře sedící, aby se ti vložka neposouvala kam nemá. No a pro jistotu sem chodila v černých kalhotech, takže nějaká nehoda nebyla vidět. Taky sem okolo těch 16-17 měla potíže se silnou menstruací. Pak sem začala brát antikoncepci…a dneska jediné kalíšek ![]()
Děkuji za reakce, zkusím asi ob mini nebo tampony naturella zkusil někdo?