Manžel o mě ztratil zájem

27.11.09 16:41

Co dělat když ?

Jsem rok po porodu a manžel o mě ztratil zájen. Vůbec se nechce milovat, ale o malého se stará, jako nejlepší taťínek. Před porodem, bylo vše u nás, naprosto v pořádku. Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
205
27.11.09 17:39

ahojky,to je mi moc líto. My teda máme spíš opačný problém, ale neházej flintu do žita.Víš, mám pocit, že někdy se to stane právě z d§vodu asi nějakého studu,víš jako že se TO nehodí. Třeba doma…ve dne tam mimi je a večer byste se měli na tom místě-v tom pokoji milovat.Snad rozumíš, možná je to pro něj nepříjemné, ta představa.Zkuste to třeba jinde, v jiném pokoji, na jiném místě.Nebo zkuste sami někam vyrazit, pokud vám to situace dovolí, a uvidíš.Zkus netlačit na pile, budou zbytečné hádky a proplakané noci. Ale pokud ti přijde dlouho ,zkus navrhnout popovídat si s odborníkem.Pevně věřím, že to zvládnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.09 17:49

Ahojky.Tak to je zvláštní.Ve většině párů bývá v tomto směru opačný problém.
A to se stalo ze dne na den,nebo to trvá celý rok od narození miminka?
Taky bych navrhla si o tom na rovinu popovídat mezi sebou,kdyby se nic nezměnilo,vyhledat odbournou pomoc.
Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
43039
27.11.09 17:49

Dávej mu kotvičník, holkám z psychiky se to děsně osvědčuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
27.11.09 18:39

Nechci tě strašit, ale kolegyně měla to samý a nakonec se rozvedla, stejně měli oba celou dobu bokovky. Jsou prý chlapi, co nemůžou spát s ženou, která rodila.
To neříkám, že to tak musí dopadnout, ale chce to začít řešit - promluvit si, zda byste šli třeba k odborníkovi apod. Začněte třeba romantickými večeřemi nebo co já vím, vyzkoušej něco, o čem z dřívějška víš, že ho rajcuje. Přeji mnoho zdaru a štěstí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vitanka
27.11.09 20:12

a byl u porodu??? občas mají chlapy problém, že z toho nemají dobré pocity :(. Ale myslím, že nejlepší bude si o tom narovinu popovídat!! co může být horší než, že se vy sama budete trápit?? za to vám to nestojí!! život je krátký na v uvozovkách blbosti :-? a nebo malou změnu :) večer mimčo k babičce a dobrá večeře, pěkné prádlo … prostě jako před .....

• Citovat
  • Upravit
125
27.11.09 20:33

ahoj, určitě bude na místě si promluvit, jiné řešení není.
ale už to nebude jako před porodem, oba jste už někde jinde.....jste rodiči a i pohled na sex se oboum trochu mění. Držím palce ať manžela dostaneš opět na lopatky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.11.09 20:44

Já ani vlastně nechápu jak to ostatní dělají. Přeci celý den jsem s malou, večer s velkou - jde spát až kolem půl desáté. To už jsem grogy a ještě nebudu čekat sichr hodinu zda už usla abych udělala v obýváku intimno :zed: . Já vím že když se chce tak všechno jde… ale někdy se fakt už ani nechce a není v tom nic zlého ani vážného.
Bude to chtít promluvit si, zda je to citového, fyzického či organizačního charakteru - může to být i vše dohromady . Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
27.11.09 20:51

Lizbeth:souhlas, když dojdou síly, tak přemáhat se nemá cenu.A že my maminy jsme opravdu večer grogy. Stejně to ten druhý pozná a sex je o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
27.11.09 22:24

U nás teda naopak. :-) A to malá chodila spát x měsíců mezi 22-23. Prý jsou dva typy lidí - ti, kteří si u sexu odpočinou a dobíjí energii, a ti, pro které je to práce. Asi na tom něco bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
27.11.09 22:30

radko, existuje neco jako „madonin komplex“ - chlap vnima zenu uz jen jako matku ditete, a ne jako milenku :-?
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
28.11.09 07:36

Ahoj,tak mě se vždy osvědčilo než se trápit dlouhé týdny rovnou si promluvit z očí do očí,i když je to leckdy dost těžké.Sama jsem procházela takovou krizí,ale ujišťuji Tě ,že zapomenout se nedá,ale odpustit ANO,i když od té doby stejně už pochybuji jestli se my někdy neděje to samé.prostě podle hesla podle sebe soudím tebe.Radím promluv si s ním narovinu a trvej na jasné odpovědi,žádné mlžení to je stejné jako by si se nezaptala.Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
28.11.09 07:38

Prosím o omluvu spletla jsem si diskuzi,už mám z toho kojení asi hlavu mimo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.17 09:16

Manzel ztratil zajem o chvilky s rodinou

Dobry den. Mam problem a nevim co s nim. Cekame s manzelem czvrte dite a kondcne je to vysneny syn. myslela jsem ze bide rad ale on spis projevuje cimdal vetsi nezajem o me i o nase deti. Zacal casto chodit ven buhvikam, nikdy nevysvetli jak je mozne ze jen z obchodu kousek od nas prijde za pet hodin, nebo proc do obchodu ani nakonec nedosel. Obcas prijde i lehce opily. Byva casto vztahovacny, jizlivy a i agresivni. Snazim se pro svou rodinu delat maximum. Kdyz manzel prijde z prace dam mu veceri, kafe, namasiruji mu zada a nekdy i nohy protoze na nich 12 hodin v praci stoji, snazim se byt mila a podporovat ho v jeho zalibe coz je posilovni. Dokonce jsem mu koupila domu posilovaci vez. Ale t delam cokoliv, nikdy to neni dost. Kdyz ma mezi sichtami tri dny volna tak misto aby cas travil s rodinou, chodi casto pryc, vraci se kolikrat az pozde vecer kdyz deti uz spi a kdyz se zeptam kde byl rekne mi ze v obchode. Ale uprimne… Kdo 5 hodin nakupuje 10 veci? Nebo chodi trikrat denne do obcjodu vzdy pro jednu nebo dve veci a vraci se z 3 hodiny? Zcal o sebe i vic dbt a celkove se jeho chovani uplne zmenilo. Uz me temer ani neobejme, neda mi skoro pusu a veta jako dneska ti to slusi, nebo zlato miluju te a tak podobne je u nas uz tabu. Zacal se ocividne i vic zajimat o jine zeny. Nedavno se stavil za nasimi prateli kteri tam meli uz na navsteve svoji kamaradku. Vecer pak psal te nasi zname ze by do te jeji kamaradky klidne sel. Ze se mu moc libi. Znama mi to hned preposlala. Samozrejme ze se me to dotklo ale nerekla jsem mu nic.maze si na mobilu smsky i konverzace ze socialnich siti. Tvrdi mi ze jinou zenu nema ale sotva naznacim ze bych chtela jit nekdy s detmi ven kdyz ma volno nebo s nim jit alespon nakoupit, okamzite ma spoustu duvodu proc to nejde. Nevim co mam delat. Citim se osamela a menecena. V podstate mohu byt jen doma a varit, uklizwt, prat a starat se o nej a o deti zatimco on kazdou volnou chvilku travi buhvikde. Kdyz se ho zeptam kde byl tak dlouho nebo s kym slysim jen co je ti po tom ja nejsem malej abys me musela hlidat a obcas zacne byt i agresivni. A to do tkove miry he je schopny me i uhodit. V takove dny se ho deti dokonce boji. Ja manzel miluji a dala bych za nej vsechno ale citim se ztracena a uz ani sebevedomi nemam poradte prosim nebo piste vase nazory. Co s tim? Dekuji za odpovedi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
21.3.17 09:36

@Kaculena1234 To je takovej fakt z niceho nic? Miminko bylo planovane? Vypada to, ze ma proste jinou zenskou. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí