Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den, je mi 16 let a mám díry na předních v zubech. Ano, jsem pitomá, že jsem to neřešila včas a teďka je asi pozdě. Ale i tak se ptám, zda by to nešlo ještě nějak zachránit. Dneska jsem byla po dlouhé době u zubaře, který se mi na to koukl se slovy, že to není zas tak hrozný, že to mám čistit a přijít za měsíc zase.
@Nikitka123 píše:
Dobrý den, je mi 16 let a mám díry na předních v zubech. Ano, jsem pitomá, že jsem to neřešila včas a teďka je asi pozdě. Ale i tak se ptám, zda by to nešlo ještě nějak zachránit. Dneska jsem byla po dlouhé době u zubaře, který se mi na to koukl se slovy, že to není zas tak hrozný, že to mám čistit a přijít za měsíc zase.
Do 18 je myslím na předních zubech bílá plomba zdarma tak si to nechce co nejrychleji opravit.
Pokud dotaz myslis vazne, tak opravit, coz doufam ma tvuj zubar v planu za ten mesic, jinak hledat jineho zubare.
@JancaS84 píše:
Do 18 je myslím na předních zubech bílá plomba zdarma tak si to nechce co nejrychleji opravit.
Hlavně rychle, dokud nebude váček a zánět, pak je problém.
Nejsem si jistá, jestli to není fake příspěvek. Žádný zubař by si nenechal ujít takový výdělek
. Takhle od pohledu by ta levá dvojka byla na vytržení, možná na korunku a ty ostatní asi na plomby, pokud to jsou tazatelčiny zuby.
Ha, ha, ha…máš jarní prázdniny? Jako ty humus zuby bych ti i věřila, takových lidí je. Ale tím příspěvkem o zubaři jsi to totálně zazdila. Tohle ti neuvěří nikdo.
Aktuálně má jarní prázdniny: Kroměříž, Uherské Hradiště, Vsetín, Zlín, Praha-východ, Praha-západ, Mělník, Rakovník, Plzeň-město, Plzeň-sever, Plzeň-jih, Hradec Králové, Teplice, Nový Jičín.
V jakém okrese je ten vyhlášený zubař? Jen pro jistotu ![]()
Dobry den, chtela bych se zeptat zda by se dali jeste zachránit moje zuby uz je to několik let co se mi zaseklo párátko v přední mezeře zubu a od te doby se mi kazí přední zuby. Nechtěla byt nějaké umělé zuby jen opravit svoje. ![]()