Co dělat s dírami v zubech?

14.2.23 11:08

Dobrý den, je mi 16 let a mám díry na předních v zubech. Ano, jsem pitomá, že jsem to neřešila včas a teďka je asi pozdě. Ale i tak se ptám, zda by to nešlo ještě nějak zachránit. Dneska jsem byla po dlouhé době u zubaře, který se mi na to koukl se slovy, že to není zas tak hrozný, že to mám čistit a přijít za měsíc zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2986
14.2.23 11:12

Byl to zubař nebo kovář?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35981
14.2.23 11:16
@Nikitka123 píše:
Dobrý den, je mi 16 let a mám díry na předních v zubech. Ano, jsem pitomá, že jsem to neřešila včas a teďka je asi pozdě. Ale i tak se ptám, zda by to nešlo ještě nějak zachránit. Dneska jsem byla po dlouhé době u zubaře, který se mi na to koukl se slovy, že to není zas tak hrozný, že to mám čistit a přijít za měsíc zase.

Do 18 je myslím na předních zubech bílá plomba zdarma tak si to nechce co nejrychleji opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
14.2.23 11:17

V 16, tak to je mazec, čekal jsem tak 50+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
14.2.23 11:17

Pokud dotaz myslis vazne, tak opravit, coz doufam ma tvuj zubar v planu za ten mesic, jinak hledat jineho zubare.

• Citovat
  • Upravit
2773
14.2.23 11:18
@JancaS84 píše:
Do 18 je myslím na předních zubech bílá plomba zdarma tak si to nechce co nejrychleji opravit.

Hlavně rychle, dokud nebude váček a zánět, pak je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.23 11:22

Nejsem si jistá, jestli to není fake příspěvek. Žádný zubař by si nenechal ujít takový výdělek :lol:. Takhle od pohledu by ta levá dvojka byla na vytržení, možná na korunku a ty ostatní asi na plomby, pokud to jsou tazatelčiny zuby.

• Citovat
  • Upravit
5726
14.2.23 11:25

Ha, ha, ha…máš jarní prázdniny? Jako ty humus zuby bych ti i věřila, takových lidí je. Ale tím příspěvkem o zubaři jsi to totálně zazdila. Tohle ti neuvěří nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
14.2.23 11:26

Pomalu už bych vyplňovala přihlášku do výměny manželek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.2.23 11:42

Aktuálně má jarní prázdniny: Kroměříž, Uherské Hradiště, Vsetín, Zlín, Praha-východ, Praha-západ, Mělník, Rakovník, Plzeň-město, Plzeň-sever, Plzeň-jih, Hradec Králové, Teplice, Nový Jičín.
V jakém okrese je ten vyhlášený zubař? Jen pro jistotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.2.25 20:27

Dobry den, chtela bych se zeptat zda by se dali jeste zachránit moje zuby uz je to několik let co se mi zaseklo párátko v přední mezeře zubu a od te doby se mi kazí přední zuby. Nechtěla byt nějaké umělé zuby jen opravit svoje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.