Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@byron píše:
@Lastkecka taky na to občas kouknu, ale mně je dost nesympatická Reba. sorry ua ot
Máš pravdu, ale mě vždycky pobaví Barba Jean a Ven
![]()
@Mrkvetka píše:
Já se učím, dám si k tomu dvojku bílého, poslechnu písničky…
Fakt?? U mě se učení s relaxací nikdy nějak nespojilo, spíš s mučením ![]()
@Lastkecka jj, mě taky.
Někdy mi to ale připadáfakt trapný. Ale ráda s ekouknu, když to chytnu
@Lastkecka píše:
Máš pravdu, ale mě vždycky pobaví Barba Jean a Ven![]()
Tu zas nemám ráda já ![]()
@Mmonnika píše:
Tu zas nemám ráda já
Mě se na ní líbí jak je tupá ![]()
když děti spinkaji a je krasně tak si taky rada zvelebuju zahradku,je to pro mě relax.
a když přijede domu tatinek ,předam děti a jedu na nakupy.jeee to je parada.sama ten klid,nikdo po mě nic nechce a ja si zkoušim a kupuju botičky a šatičky ![]()
jo a hrabani v šatně a botniku je taky prima.ja se tam teda nezaviram a nezkoušim,jen otevřu a koukam.smutně.podpatky od 10 cm vyš ,už asi nikdy nepoužiju a tak krasny jsou
![]()
čtu si, podívám se na nějaký film/seriál nebo chodíme lozit na umělou stěnu
Čímkoli, u čeho můžu mít nohy nahoře
. A čímkoli, u čeho nemusím hlídat dítě (cvičení a sex).
Nakupuju pro dite, to si fakt uzivam a mam z toho radost…
Hrozne rada brouzdam po netu a hledam sikovne maminky, ktere sijou originalni obleceni.
Jinak ja rada chodim na kafe, takze dat si vyborne kafe
obcas ctu. Rada fotim. To muzu delat s prckem venku a zabavi mne to.
Jen ted nechodim sportovat a to mi chybi.
Hezka diskuze.
Pro radost? Podle toho, na co mám chuť… nejraději poslední dobou korálkuju, vyrábím šperky, chodím na kurzy a učím se další a další techniky, čtu, nebo se domluvím s kamarádkou a prolezeme obchody, sedneme na kafe a cheescake, nebo jen tak nedělám nic… a taky si pro radost napustím vanu, do ní levanduli nebo nějakou sůl a vypnu… nebo si koupím něco na sebe, ale největší radost mi udělá vždy nová kabelka, na ty jsem trochu ujetá… sice poslední dobou už jich moc nemám, když nechodím do práce a ke kočárku si ji většinou neberu, o to víc mě potěší… ale většinou mi stačí i to, že jdu do obchodu nebo v e-shopu si vyberu nějaké korálky, minerály a vymýšlím, co z nich udělám… je to nebezpečný koníček, protože jak něco hezkého vidím, tak to koupím a za chvíli asi otevřu krámek a budu prodávat korálky, jaké mám zásoby…
Nebo se učím fotit se zrcadlovkou, seznamujeme se, nechci fotit jen na automat, ale na to mám děsně málo času, s prckem a prtětem v kočárku se to dost blbě provozuje, když člověk musí hlídat ty dvě cácorky a nemůže se do toho plně ponořit…
Jinak ty ostatní věci většinou dělám až večer, až dám děti spát… na ty nákupy s kámoškou holky beru, naštěstí za to, že ji odvezu, dovezu a zavezu domů s nákupem mi velmi ochotně holky hlídá, abych si mohla v klidu vybrat třeba oblečení a vyzkoušet si to… taková naše symbioza… ![]()
@Flyingfrog píše:
Odpočnu si při knížkách a pak taky když se můžu naprosto v klidu najíst.
přesně
neni nad to, když prcek večer usne a já se za celý den v klidu najím ![]()
Tak posledních pár týdnů mi udělá radost každá noc, kdy se můžu vyspat aspoň trochu víc, než málo.
Z toho ostatního: pečení, nakupování ve zdravé výživě a procházky v přírodě
@Lastkecka taky na to občas kouknu, ale mně je dost nesympatická Reba. sorry ua ot