Co děláte sobě pro radost?

8037
24.5.12 12:24

Co děláte sobě pro radost?

Jednoduchá otázka?Jaké malé radosti pro sebe děláte?Nějak neumím vůbec odpočívat,relaxovat,vše beru jako povinnost,a tak mě zajímá,čím si dělátě radost,při čem si odpočinete.Ptám se hlavně pracujících maminek s malými dětmi,ale odpovědět může každý.Děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3540
24.5.12 12:26

heh když si chce poslední dobou udělat něco pro radost tak nedělám nic! Hodím nohy na stůl a nedělám nic :D no pak samozřejmě občas si koupím tričko nebo ráda pešu tak třeba navý formičky nebo takový blbůstky kolem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.5.12 12:27

Hrabu se v zahrádce, i když je to vlastně „práce“, tak to mechanické okopávání a vytahování plevele mě uklidňuje.
A teď jsem vytáhla vyšívání, jindy pletu, háčkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
24.5.12 12:29

hadříky, kadeřník, sazení kytiček na balkon, předtím floristika, a psaní povídek do literárních soutěží, výletík, pivíčko.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14101
24.5.12 12:31

Odpočnu si při knížkách a pak taky když se můžu naprosto v klidu najíst. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
24.5.12 12:31

Zajdu si s jinýma maminkama na pivo :lol: Anebo jdu do sekáče, tam si odfrknu parádně, hlavně, když se mi podaří nějaké supr úlovky pro celou rodinu. Taky mám celkem ráda práci na zahradě, ale tam musím na kole, bydlíme v bytě.

• Citovat
  • Upravit
72725
24.5.12 12:32

Seženu hlídání a jdu si zabruslit… pustím si hudbu do sluchátek a hoďku pojezdím.. to je můj relax..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
24.5.12 12:32

Nakupuji na internetu, zvedá mi to náladu, ale kupodivu to leze do peněz :lol: :lol: .

• Citovat
  • Upravit
31594
24.5.12 12:35

Čtu,surfuju po netu, koukám na svůj oblíbený seriál, jezdím autem…
Hlavně to auto je relativně novinka, tak si tak sama kvůli sobě třeba vyberu menší místo na podélné parkování, než jsem zaparkovala minule a učím se tam najíždět, abych uměla zaparkovat i do běžného stání :lol:
Občas něco ušiju, uháčkuju nějakou blbinu (třeba vlňáky na plínu atd), je to sice pro děti, ale něco tvořím a pak jsem pyšná, když to má své využití.
Dokážu relaxovat i třeba když si vymyslím nějaký moučník a upeču. Povinnosti ostrouhávám na minimum, protože pokud nejde o život, tak jde o h… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
24.5.12 12:35

Děkuji všem za milé odpovědi,musím se inspirovat. :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
24.5.12 12:36

Pro radost? Ležím v solárku, chodím na nehty a kosmetiku, ke kadeřnici, věnuji se tvorbě webových stránek a designu, se psem jezdím po výstavách a coursingových závodech a úplně nej nej relax je ten, když sednu do auta a jedu se projet, kamkoliv, dokážu relaxovat i při uklízení, pak miluji ten pocit, když se natáhnu na sedačku a užívám si krásně vygruntovaného a naleštěného bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
24.5.12 12:37

ja pro radost behala, plavala a jezdila na kole…Moznost byt chvili jen sama se sebou a vycistit si hlavu i telo je k nezplaceni.A pak jsem chodila do jazykovky.Stacilo jednou tydne, pekne se obliknout, namalovat a vykracovat si to bez kocarku je moc prijemne.....nemluve o tom, co se clovek nauci ;)

• Citovat
  • Upravit
5635
24.5.12 12:41
@helenkka píše:
Já si pro radost barevně lakuju nehty :)

To je paradni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.5.12 12:42

Ja se v povinostech taky nepretrhnu, pro radost ctu, nakupuju hezke veci pro sebe, dceru, nebo do bytu. Surfuju po netu, vyrabim - siju hracky, doplnky do bytu, sperky, chodim na vylety, do muzea, do mesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
24.5.12 12:44

No, tak já si našla „koně“ malovat na hedvábí,decoupage atd… takže když je čas, vrhnu se na toto-je to fajn relax.
Jinak jdem s partou na šipky a pivko.
Nebo sednem s manželem k PC hře a hodinku se mlátíme a střílíme po sobě :roll: :oops: no, jak malý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová