Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tuhle jsme večeřeli s manželem v restauraci naproti slečně s pecičkama na obou stranách nosu a podkovičkou uprostřed v septu. Tak nás to zaujalo, že bych si to chtěla nechat udělat. Dřív jsem vyzkoušela různé piercingy (i na levé straně nosu), tak bych klidně zas něco zajímavého nosila. Chtěla bych jako překvápko přijít rovnou se všema třema, ale nevím jestli se dají zvládnout tři piercingy najednou. Máte z tím někdo zkušenost?
Zvládnout se to určitě dá… moje kamarádka si nechala uděla 4 v jeden den…
Stejně, ale nechápu jak tohle někdo může nosit, ale to je mimo téma ![]()
Úplně v pohodě, není rozdíl jestli jeden nebo 3. Já si najednou dala propíchnout nos, obě obočí, pusu a jazyk a v klidu ![]()
pokud nemáš žádné problémy s hojením ran,pak klidně. je to tak malý, že to tělo ani nepozná (pokud se samozřejmě budeš starat). já třeba vím, že potřebuju aspoň dva týdny odstup, jinak mě to bere dost sil (hojení, ne píchnutí)
Určitě se to dá zvládnout,zas taková bolest to nebude,já si také v jeden den nechávala píchat jazyk,pupík a bradu
Ale jediné co jsem si nechala je jazyk,nepřipadalo mi to v hodné jako matka od 3 dětí
A jazyk mám jen kuli přítely
![]()
Takže si myslím,že by jsi to určitě vydržela
Urcite se to da udelat,ale jen OT-je to humac,nereknu jeden ale tri v nose?fuj.
4 v jeden den…A kde ty 4 měla?
Myslím že není problém, týpek v salonu se taky netvářil, že by s tím měl mít problém. Nakonec jsem si nechala udělat jen jeden, měla jsem taky v plánu tři
Holt příště ![]()
@NinaH jazyk, bradu, nos, a obočí… blázen k tomu nemám víc co dodat
ještě si to nechala píchnout od kamarádky doma ![]()
@martina.se píše: Úplně v pohodě, není rozdíl jestli jeden nebo 3. Já si najednou dala propíchnout nos, obě obočí, pusu a jazyk a v klidu
tý jo, šikula!
A jak na to reagovalo Tvoje okolí?
klidně.. já měla najednou jazyk a surface dekoltu.. ten teda bolel ukrutně, to bylo hnusný a stejně jsem to vyndala když sem si to natrhla… ![]()
@terezka24 píše:
nepřipadalo mi to vhodné jako matka od 3 dětí
Já mám zatím jen jednoho chlapečka, ale jako problém bych to neviděla. Proč by mamča nemohla mít viditelné piercingy? K mému stylu se to třeba hodí.
@NinaH píše:
Já mám zatím jen jednoho chlapečka, ale jako problém bych to neviděla. Proč by mamča nemohla mít viditelné piercingy? K mému stylu se to třeba hodí.
To je jasné,že záleží na stylu,já jsem pupík vyndala v těhu a bradu asi před 2 měsícema.
Je tedy pravda,že do nosu bych klidně šla,ale jen malej kamínek.
No myslím, že 3 nejsou problém, spíš to, že je to do jedné části těla
To je jako nechat si trhat 3 zuby najednou ![]()
Já myslím, že jo. Spíš bych měla strach ze smíšené reakce okolí. ![]()