Tři piercingy najednou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Misuldy
27.5.12 19:52

To je šílenost. Někdo kdo tohle udělá nemůže být normální!!!! HUMUS HUMUS HUMUS! :cert: :cert: :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
28.5.12 08:43

@Misuldy jen proto,že se ti to nelíbí a hnusí přeci neznamená, že ti lidé nejsou normální ne? Jsou to lidi jako ty, škola práce rodina děti zodpovědnost třeba i nekouří a nepijí… Ty jsi podle mého NENORMÁLNÍ, KDYŽ JSI SCHOPNÁ SOUDIT LIDI PODLE VZHLEDU!! :) :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
261
28.5.12 16:46
@Misuldy píše:
To je šílenost. Někdo kdo tohle udělá nemůže být normální!!!! HUMUS HUMUS HUMUS! :cert: :cert: :poblion: :poblion: :poblion:

Víš co je humus? Třeba tohle - http://www.maudhomme.cz/…y-promlouva/ .. To je teprve humus. :) To, že má na sobě někdo pár piercingů humus není, pokud nemá tunely a takový kraviny, tak mi to přijde ok. Není na tom nic špatného.
I když, ten kluk se mi strašně líbí :P Je potetovaný dobře, ale je to hnus.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
4.6.12 21:51

Zas sem vlezla nějaká píííííp :mrgreen:
Mám tři piercingy najednou, chtěla jsem pět, neudělal :lol:
Ale měl pravdu že i tak toho mám plný kecky, ty další budou později.
K doktorovi pro pierc už bych taky nešla, udělala jsem to jednou a stačilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
5.6.12 10:28

Jen píííp si může nasrat do obličeje takovej sajrajt!!! :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
5.6.12 11:51
@Misuldy píše:
Jen píííp si může nasrat do obličeje takovej sajrajt!!! :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :mavam:

závidíš?? :mrgreen: :mrgreen: rodiče ti to za mlada nechtěli dovolit?? :D :D :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
261
5.6.12 12:22
@Misuldy píše:
Jen píííp si může nasrat do obličeje takovej sajrajt!!! :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :mavam:

Ty jsi fakt koza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
5.6.12 13:45

Ne ne holky… tohle fakt nezávidím. Mám maličkou tečku na jedné straně nosu od 15ti. Nemám nic proti piercingu… v případě , že má člověk jeden. Pokud si chce na xicht popřípadě i někam jinam dát těch piercingů například 5, tak to už mi moc normální nepřijde. Je to prostě humus. A vzhledem k tomu, že mi je 23, tak se za mladou ještě považuji :-) Sorry ale končím tuhle debatu s Váma. Myslím, že máme svobodu vyjadřování a já svůj názor vyjádřila. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
5.6.12 13:48
@Misuldy píše:
Ne ne holky… tohle fakt nezávidím. Mám maličkou tečku na jedné straně nosu od 15ti. Nemám nic proti piercingu… v případě , že má člověk jeden. Pokud si chce na xicht popřípadě i někam jinam dát těch piercingů například 5, tak to už mi moc normální nepřijde. Je to prostě humus. A vzhledem k tomu, že mi je 23, tak se za mladou ještě považuji :-) Sorry ale končím tuhle debatu s Váma. Myslím, že máme svobodu vyjadřování a já svůj názor vyjádřila. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

ty jsi fakt koza :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
261
5.6.12 19:22
@Misuldy píše:
Ne ne holky… tohle fakt nezávidím. Mám maličkou tečku na jedné straně nosu od 15ti. Nemám nic proti piercingu… v případě , že má člověk jeden. Pokud si chce na xicht popřípadě i někam jinam dát těch piercingů například 5, tak to už mi moc normální nepřijde. Je to prostě humus. A vzhledem k tomu, že mi je 23, tak se za mladou ještě považuji :-) Sorry ale končím tuhle debatu s Váma. Myslím, že máme svobodu vyjadřování a já svůj názor vyjádřila. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Vyjádřila, ale jak, že jo. :roll: Radši nic. Mě je 18 a jako humus mi to nepřijde. Každého věc, ne? Je to jeho tělo, ať si tam dá co chce, já to nosit nebudu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.6.12 11:24

Ahoj holky, tak už to mám dva týdny hotové, a nakonec teda najednou :D! Díky za rady a za podporu. Fakt je, že jsem teda napřed dvakrát obešla ten blok, než jsem vlezla do studia. Napřed mi píchl levou a pravou stranu a potom septum. Ty po stranách byly trošku nepříjemné, ale septum naprosto v pohodě. Hojení zatím bez problémů. A hlavně to vypadá perfektně - pecičky po stranách jsou malinké, jen septum se nepřehlídne. Tak si to užívám… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
15.6.12 16:30
@NinaH píše:
Ahoj holky, tak už to mám dva týdny hotové, a nakonec teda najednou :D! Díky za rady a za podporu. Fakt je, že jsem teda napřed dvakrát obešla ten blok, než jsem vlezla do studia. Napřed mi píchl levou a pravou stranu a potom septum. Ty po stranách byly trošku nepříjemné, ale septum naprosto v pohodě. Hojení zatím bez problémů. A hlavně to vypadá perfektně - pecičky po stranách jsou malinké, jen septum se nepřehlídne. Tak si to užívám… :mavam:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.3.13 13:37

Kamarádka bradavky+klitoris

Kamarádka co jsem byla s ní si nechala najednou udělat obě bradavky a ještě k tomu klitoris a vše v pohodě ještě uvažovala o obočí ale to už neměla peníze. Záleží na prahu bolesti jsou holky co si nechají udělat pupík a řvou u toho jak kdyby je vraždily ale zase jsou lidi co ani nepípnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová