Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Misuldy jen proto,že se ti to nelíbí a hnusí přeci neznamená, že ti lidé nejsou normální ne? Jsou to lidi jako ty, škola práce rodina děti zodpovědnost třeba i nekouří a nepijí… Ty jsi podle mého NENORMÁLNÍ, KDYŽ JSI SCHOPNÁ SOUDIT LIDI PODLE VZHLEDU!!
![]()
@Misuldy píše:
To je šílenost. Někdo kdo tohle udělá nemůže být normální!!!! HUMUS HUMUS HUMUS!![]()
![]()
![]()
![]()
Víš co je humus? Třeba tohle - http://www.maudhomme.cz/…y-promlouva/ .. To je teprve humus.
To, že má na sobě někdo pár piercingů humus není, pokud nemá tunely a takový kraviny, tak mi to přijde ok. Není na tom nic špatného.
I když, ten kluk se mi strašně líbí
Je potetovaný dobře, ale je to hnus.
![]()
Zas sem vlezla nějaká píííííp ![]()
Mám tři piercingy najednou, chtěla jsem pět, neudělal ![]()
Ale měl pravdu že i tak toho mám plný kecky, ty další budou později.
K doktorovi pro pierc už bych taky nešla, udělala jsem to jednou a stačilo ![]()
@Misuldy píše:
Jen píííp si může nasrat do obličeje takovej sajrajt!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
závidíš??
rodiče ti to za mlada nechtěli dovolit??
![]()
@Misuldy píše:
Jen píííp si může nasrat do obličeje takovej sajrajt!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty jsi fakt koza..
Ne ne holky… tohle fakt nezávidím. Mám maličkou tečku na jedné straně nosu od 15ti. Nemám nic proti piercingu… v případě , že má člověk jeden. Pokud si chce na xicht popřípadě i někam jinam dát těch piercingů například 5, tak to už mi moc normální nepřijde. Je to prostě humus. A vzhledem k tomu, že mi je 23, tak se za mladou ještě považuji
Sorry ale končím tuhle debatu s Váma. Myslím, že máme svobodu vyjadřování a já svůj názor vyjádřila.
![]()
@Misuldy píše:
Ne ne holky… tohle fakt nezávidím. Mám maličkou tečku na jedné straně nosu od 15ti. Nemám nic proti piercingu… v případě , že má člověk jeden. Pokud si chce na xicht popřípadě i někam jinam dát těch piercingů například 5, tak to už mi moc normální nepřijde. Je to prostě humus. A vzhledem k tomu, že mi je 23, tak se za mladou ještě považujiSorry ale končím tuhle debatu s Váma. Myslím, že máme svobodu vyjadřování a já svůj názor vyjádřila.
![]()
![]()
![]()
![]()
ty jsi fakt koza ![]()
@Misuldy píše:
Ne ne holky… tohle fakt nezávidím. Mám maličkou tečku na jedné straně nosu od 15ti. Nemám nic proti piercingu… v případě , že má člověk jeden. Pokud si chce na xicht popřípadě i někam jinam dát těch piercingů například 5, tak to už mi moc normální nepřijde. Je to prostě humus. A vzhledem k tomu, že mi je 23, tak se za mladou ještě považujiSorry ale končím tuhle debatu s Váma. Myslím, že máme svobodu vyjadřování a já svůj názor vyjádřila.
![]()
![]()
![]()
![]()
Vyjádřila, ale jak, že jo.
Radši nic. Mě je 18 a jako humus mi to nepřijde. Každého věc, ne? Je to jeho tělo, ať si tam dá co chce, já to nosit nebudu. ![]()
Ahoj holky, tak už to mám dva týdny hotové, a nakonec teda najednou
! Díky za rady a za podporu. Fakt je, že jsem teda napřed dvakrát obešla ten blok, než jsem vlezla do studia. Napřed mi píchl levou a pravou stranu a potom septum. Ty po stranách byly trošku nepříjemné, ale septum naprosto v pohodě. Hojení zatím bez problémů. A hlavně to vypadá perfektně - pecičky po stranách jsou malinké, jen septum se nepřehlídne. Tak si to užívám… ![]()
@NinaH píše:
Ahoj holky, tak už to mám dva týdny hotové, a nakonec teda najednou! Díky za rady a za podporu. Fakt je, že jsem teda napřed dvakrát obešla ten blok, než jsem vlezla do studia. Napřed mi píchl levou a pravou stranu a potom septum. Ty po stranách byly trošku nepříjemné, ale septum naprosto v pohodě. Hojení zatím bez problémů. A hlavně to vypadá perfektně - pecičky po stranách jsou malinké, jen septum se nepřehlídne. Tak si to užívám…
Kamarádka co jsem byla s ní si nechala najednou udělat obě bradavky a ještě k tomu klitoris a vše v pohodě ještě uvažovala o obočí ale to už neměla peníze. Záleží na prahu bolesti jsou holky co si nechají udělat pupík a řvou u toho jak kdyby je vraždily ale zase jsou lidi co ani nepípnou
To je šílenost. Někdo kdo tohle udělá nemůže být normální!!!! HUMUS HUMUS HUMUS!