Tři piercingy najednou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
23.5.12 13:17

@NinaH Já se neptala.. bylo mi 18 :mrgreen: naši prskali, časem si zvykli.. Mnohem horší reakce byla na tetování ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.5.12 13:26

Já mám takový blbý dotaz, nikdy jsem to zblízka neviděla – jak je to zajištěné vevnitř nosu? Nějakám šroubkem+matičkou, jako u náušnice? Nedře to v tom nose? Jak se s tím smrká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.5.12 13:31

Já měla šroubky, u kuliček normálně štoubovací kuličku. Nikdy nic nedřelo, bez problémů člověk tu náušnici vytáhne. Smrkání a vše v pohodě, při větší rýmě jsem si naušnici prostě vyndala.. nos mam levou i pravou stranu a, zespoda přepážku a nikdy s ničim problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.5.12 13:50

Tak asi to určitě půjde, záleží jak snášíš bolest..jinak pokud to vidíš tak max na 3 roky a pak vyndáš, asi bych do toho nešla, já měla píchlou bradu a vyndala jsem ze zdr. důvodů, kvůli zubům, a jizvu (tečku) mám znatelnou do dnes.i když to nebolelo už bych to nechtěla, ale je to věc vkusu každého ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
23.5.12 13:51

@NinaH o ti teda mohu doporučit, nechcej si udělat SEPTUM ZVLÁŠŤ a ty po stranách klidně najednou. Septum se hojí trochu hůř než obyč. dírka do nosu pokud ti mohu radit udělej si to nadvakrát! A rozhodně ne ted na léto počkej s tím do podzima :)

• Citovat
  • Upravit
261
23.5.12 13:51

Blázne, 3 najednou? Já mám jazyk, když mi to doktor píchal byla jsem zelená. :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
23.5.12 13:52

@ivuska.h naušnice se do nosu strčí vnitřkem tam je taková malinkatá placička a y vnější strany se to zašroubuje kuličkou nebo hrotem nebo něčím nebo klasický kroužek :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
23.5.12 13:53

@MaselQa doktor?? 8o :)

• Citovat
  • Upravit
261
23.5.12 13:55
@Michaelakkk píše:
@MaselQa doktor?? 8o :)

Ano, doktor. Nejsem cvok, abych si to nechala píchat od nějaké kamarádky. Přítel to bohužel podstoupil a začalo mu to hnisat. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
23.5.12 13:57

@MaselQa tak od kamarádky by mě to nenapadlo, spíš se divím, že jsi šla s tímhle za doktorem a ne do piercingového salonu :)

• Citovat
  • Upravit
3627
23.5.12 14:02

kamarád taky chodí s piercingama na ORL :D a to má propíchlý snad všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
23.5.12 14:03
@Michaelakkk píše:
@MaselQa tak od kamarádky by mě to nenapadlo, spíš se divím, že jsi šla s tímhle za doktorem a ne do piercingového salonu :)

U nás ve městě to dělají na chirurgii. Žádný salon tady nemáme, a jezdit kvůli tomu do jiného města mi přišlo zbytečné. :) Platila jsem 400 za píchnutí a 200 za piercing, nevím kolik se platí v salonu. Byl strašně hodný, dal mi sprej na znecitlivění, když se mi začal zvedat žaludek, tak toho nechal. :mrgreen: Jsou to už dva roky, ale dodnes se vidím, jak tam ležím s hadrem na hlavě. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.5.12 14:09

@MaselQa :mrgreen: zlatej doktor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
23.5.12 14:12
@martina.se píše:
@MaselQa :mrgreen: zlatej doktor :palec:

To jo! :)
Akorát už nežije, oběsil se.. Ale to je trošku mimo téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl martina.se
23.5.12 16:01

@MaselQa Tak to je blbý.. ale já si část pierců taky nechala od dr, obzvlášť na citlivých místech, u někoho jiného bych měla strach :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová