Tři piercingy najednou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
23.5.12 19:08

Tak to asi přece jen zkusím najednou. Hlavně na to septum se těším, to jsem ještě neměla :lol:. Myslím, že to do podzimu nevydržím :,(, spíš počkám až se teď ochladí - s hojením jsem nikdy problémy neměla.
Obávám se spíš reakce okolí… Na ty strany sice chci jen malinké kuličky bez kamínků, ale septum bude výrazné, navíc není v našich končinách moc časté. Vím, že se dá snadno schovat, když ho vyklapím nahoru, ale ráda bych ho nosila pořád viditelné. Teď na mateřské je to v poho a práci to pak snad skousnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
23.5.12 20:04

@NinaH Kašli na okolí, je to tvoje tělo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.5.12 07:47

@NinaH Přesný, neřeš okolí. Líbí se Ti to? Tak hurá do toho. Lidi jsou různý, když jsem jezdila s kočárkem, tak na mě některý koukali jak na vraha, ale prostě nevidim, neslyšim, neřešim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
24.5.12 11:11

@MaselQa :D to musel být zážitek v salonu třeba v HELL.CZ chtějí 600 a v ceně je i vyměňování piercingů v průběhu hojení, jeho zkracování a čistění popřípadě plastové náhradní kuličky zdarma :) já bych si teda osobně nenechala nic píchnout s znecitlivěním, k piercingu ta bolest propíchnutí patří bez toho to není ono, já to teda miluju :D když už chci piercing ať je to se vším všudy :)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
24.5.12 11:12

@NinaH já znám asi 15 lidí ve svém okolí co mají septum :mrgreen: a vím o x dalších co si ho nechávají nebo chtějí nechat udělat :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
24.5.12 11:13
@nepřihl martina.se píše:
@MaselQa Tak to je blbý.. ale já si část pierců taky nechala od dr, obzvlášť na citlivých místech, u někoho jiného bych měla strach :mrgreen:

já bych měla strach u doktora :D

• Citovat
  • Upravit
261
24.5.12 13:44
@Michaelakkk píše:
@MaselQa :D to musel být zážitek v salonu třeba v HELL.CZ chtějí 600 a v ceně je i vyměňování piercingů v průběhu hojení, jeho zkracování a čistění popřípadě plastové náhradní kuličky zdarma :) já bych si teda osobně nenechala nic píchnout s znecitlivěním, k piercingu ta bolest propíchnutí patří bez toho to není ono, já to teda miluju :D když už chci piercing ať je to se vším všudy :)

To mi řeklo hodně lidí a já jim to neberu. Já bolest nesnesu, piercing jsem chtěla vždy, ale bála jsem se, až přítel mě k tomu překecal a doktor se mě ani neptal jestli chci ten sprej nebo ne, prostě mi ho dal.

@Michaelakkk píše:
já bych měla strach u doktora :D

Proč by ses prosim tě bála u doktora? Je to normální chirurg, nevím, čeho by ses měla bát. :roll: Ten dělá i operace atd., takže se fakt není čeho bát. Já jsem ráda, že jsem k němu šla a kdybych chtěla piercing ještě někam jdu tam zas, je tam sice někdo jiný, ale do salonu bych nešla. Každý to má jinak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
24.5.12 15:13

Nemají na to takové náčiní jako v salonu tam jsou školení přímo na tohle chirurg nebo doktor to může dělat poprvé v životě,a taky tam jsou líp vybaveni a i ten servis potom je lepší :) a doktorům nevěřim takže asi proto :-)

• Citovat
  • Upravit
261
24.5.12 15:46

Nemají na to náčiní? Achjo. Promiň, ale jestli si tam nikdy nebyla, tak to nemůžeš vědět.
Tak jim nevěř no, to je tvoje věc. Já bych zas nešla do nějakého salonu. :nevim: Jsem ráda, že jsem tam šla a šla bych tam klidně znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
24.5.12 16:11

@MaselQa věc názoru no :)

• Citovat
  • Upravit
261
24.5.12 16:12

@Michaelakkk Jasný. :) Já se hlavně nechci kvůli takový kravině hádat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
24.5.12 16:17

@MaselQa takový ,,hádce,, se říká VÁŠNIVÉ DEBATOVÁNÍ :d

• Citovat
  • Upravit
261
24.5.12 16:18
@Michaelakkk píše:
@MaselQa takový ,,hádce,, se říká VÁŠNIVÉ DEBATOVÁNÍ :d

Aháá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.5.12 17:09
@Michaelakkk píše:
@NinaH já znám asi 15 lidí ve svém okolí co mají septum :mrgreen: a vím o x dalších co si ho nechávají nebo chtějí nechat udělat :-)
…tak tam bych u vás teda chtěla bydlet :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.5.12 17:31

@NinaH počkej, to oni nebydlí u nás, ale jsou to moji velmi dobří kamarádi víš :) kdybych ti pověděla co má leckterý kde co propíchan ani by jsi nevěřila, dva z mých známích pracují pro HELL.CZ :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová