Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Havlova @adresa
Tak vidím, že od vás se ničeho nedočkám. Tak jsem holt zalovila na internetu a tady to máme!
@AjaF šlo by to takhle?
🦅 Kondor na víně (fiktivní, lehce opilý)
Ingredience:
• 1 kondor velikosti menší dodávky, který tvrdí, že pije jen příležitostně
• 2 litry červeného vína, ideálně takového, které se nebojí výšek
• Pár bobkových listů, aby to vypadalo profesionálně
• Sůl, pepř a kapka odvahy
• Hrnec, který má dostatečnou kapacitu pro ptáka s rozpětím křídel 3 metry
Postup:
• Kondora nejprve pozvi na degustaci. Tvrdí-li, že vínu nerozumí, uklidni ho: „Neboj, dnes budeš jen marinovat.“
• Jakmile se kondor pohodlně usadí, zalij ho vínem. Kondor obvykle pronese něco jako „To je na mě trochu moc“, ale ignoruj to — nejsi someliér, jsi kuchař.
• Přidej bobkový list, aby pokrm získal noblesu, kterou kondor ztratil ve chvíli, kdy se ocitl v hrnci.
• Vař, dokud kondor nezačne zpívat. Pokud zpívá falešně, je hotový. Pokud zpívá dobře, přidej pepř.
@Gerberka píše: Více
Tak sis s prckem taky uzila svy teda… ![]()
Mala mela uz pred tremi lety Broncho-Vaxom, dost pomohl. Ted ho mam doma taky, nasadit mame koncem leta znovu.
Ja ji nosni mandli ven nedam, i kdyz ji ma vetsi. Usi ma v poradku dle ORL, a i mi na ORL dr rekla, ze uz je ve veku kdy by se mela zacit smrskavat. Navic dycha v klidu nosem se zavrenou pusou. Tak rikala, ze nalehat na vyndani nebude. Ze stejne nas hlavní problem je alergie a tu vyndanim nosni mandle nevyresime. Ted jsem teda zvedava na ty odbery. ![]()
K veceri byly langose..
A nejdou vyvetrat, budou tu nejspis do zitra
Nemam rada smažení…
Vcera byl k veceri šopak s hromadou balkanu, mnam. ![]()
@Titty píše: VíceÓóó krutosti, tvé jméno je Titty!
@Havlova založíme LOK?
A kolik roků je dcerce?
U synka šla mandle ven ve 4 letech…on měl nějak vyšší to tympano (nebo jak se to řekne, nějaký horší hodnoty). Je to u každýho individuální…
Kam vyrazíte na dovču?
Starší syn neměl s nemocnosti vůbec problém…školku odchodil relativne ok, byly daleko větší pauzy mezi marodenim… ![]()
@Gerberka píše: Více
V zari ji bude 7.
Jedeme do Harrachova, mala to tam miluje.. a kde se zabavi ona, uzijeme si to i my.
![]()
@adresa píše: Více
Jsem jednoznačně pro.
Takovou hrůzu je třeba potírat hned v počátku.
@AjaF píše: Více
No uf. Už jsem se bála, že je ta hrůza tak nakažlivá.
Tak se mi přidaly dutiny, moje hlava
letím znovu k doktorce, dnes je tam poslední den před třítýdenní dovolenou.