Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dneska jsem dělala kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi a výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem.
Dneska jsme dojedli kureci se smetanou s ryzi. Zitra budou asi jen fofr rybi prsty, brambory a tatarka. A v sobotu frcime na dovcu. Kdo me tu cte s tema nasema vecnyma nemocema a anginama.. dnes na alergu doktorku po 3letech, diky bohu konečně napadlo dceri udelat imuno testy a Alexe( komplexni testy alergii z krve).
Tak uz snad konecne budeme vedet s cim se mala vecne potyka. ![]()
@Konys píše: Více
Jojo, měla jsem podobnou nemocnost s mladším synem…ve 4 letech šla ven nosní mandle, pak zlepšení - sice ne radikální, ale už vydržel ve školce napr. měsíc místo 1 týdne…Dr na alergu hned testy z krve - alergo a imunologie (žádný defekt nezjištěn, jen mírně nizrsi železo), dostal bronchovaxon, bral ho snad 5 sezón…bylo to pak lepší…ale stejně - asi te to nepotěší - musel z toho taky „vyrůst“. Ještě v 1. třídě mel 2× pichany uši a zápal plic
…pak už lepší…byl marod tak 1× za půl roku, pomohlo mu plavání…pak už začal bývat celkem zdravej a pak přisel covid zas no
, furt něco…
Ježíš to je román
- no já soucitim, svýho času jsem taky nevěděla kudy kam a řešila to i tady po diskuzích…
Držte se a pěknou dovču ![]()
@Zvedava1 píše: Více
Takového, jakého jim zdarma poskytnu já, zcela jistě ne.
Já to umím ![]()
@Havlova píše: Více
Kdysi dávno, když byly děti malé, jsme byli na Rábí na přehlídce dravců, měli kondora.
Dolů do údolí sletěl a nahor u se vracel pěšky.
@AjaF píše: Více
Kondor turista.
I kondor může mít své záliby. ![]()
@Gerberka píše: Více
Dobrý jidelnicek, všechno bych si dala.
Nemocná se nedá říct, bez teploty a funguju, jen to není ono a v létě je to otrava ![]()
@adresa píše: Více
Neboj, za chvíli budou myslet na úplně jiná zvířata. Jen nevím, jestli je lepší vlk nebo blecha. ![]()