Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Byla čočka s uzeným.
Máte nějakou zkušenost s doma dělanou smaženou cibulkou do zásoby? Zkoušely jste? Teď je levná cibule, tak mě to napadlo.
Včera na oběd byl bůček s bramborem… ![]()
Včera na večeři byl bůček s chlebem… ![]()
Dnes byly na oběd brambory s bůčkem… ![]()
Dnes bude na večeři chleba s… se sýrem… ![]()
@Ji-a píše: Více
Obávala bych se žluknutí tuku. Ale celkově to není žádná úspora. Těch pár korun navíc mimo sezonu Tě nevytrhne.
@Winter garden ještě jsem nebyla na houbách, zatím pořád máme borůvkové a teď už i meruňkové období.
@Winter garden u nás to začíná koncem srpna, začátkem září…ale to jsou pak hody ![]()
Dnes hovězí na houbách a zítra guláš, s knedlíkem od maminky na přání dcery. Až odjede, nasadíme cuketovou dietu
![]()
Dnes zeleninová polévka co zahrada dala a krupicové nočky a jako druhé roštěná s rýží. Ještě jsem upekla pudinkovou buchtu se zakysanou smetanou
Dnes jsem opět na návštěvě u matky vařil, vyrobil jsem luxusní bramborovou kaši… ![]()
Matka dělala jen drobné pomocné práce - uvařila polívku, usmažila kuřízky, uvařila a scedila brambory, nakrájela na ně kousek mraženého másla, vedle hrnce nachystala šťouchadlo a mléko a já v potu tváře stvořil vrcholné kuchařské dílo…
![]()
Večer bude kuřízek s chlebem… ![]()
Zítra bude kuřízek s brkaší… ![]()
Dnes jsme se vrátili z dovolené, tak jsme si na oběd došli: já měla smažený hermelín s kaší, syn kuřecí řízek s kaší a manžel kuřecí tortillu s hranolkami. Po týdnu převážně zdravé stravy to bylo blaho ![]()
Pomazánka z červené řepy, vejce natvrdo, kukuřičné chlebíčky.