Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes večer přijede prostřední dcera, má narozeniny, tak na její přání vepřová roláda bez zeleniny(a to včetně cibule ):mrgreen: a hedvábná bramborová kaše s tunou másla (její muž preferuje zdravý životní styl a ona k nám jezdí gurmánsky relaxovat) ![]()
@Betty MacDonald no clovece, ses rozhodla, ze kdyz, uz tak poradne? ![]()
Nechci davat nevyzadane rady…ale dceri naposledy strasne pomohlo kloktat a pak i po troskach popíjet Vincentku.. mandle to hezky oplachuje a cepy sly celkem rychle pryc. Navic se da i snupnout nosem a proplachnout ty dutiny.. Soucitim s tebou.. Je to vose. r ![]()
Od dobrani atb doted do dcery cpu Bactoral, za to me pochvalila i na ORL, ze po angine a celkove po atb na horni dych. cesty je to na obnoveni,,spravnych breberek" dobra cesta.
Tak at je ti brzy lepe. ![]()
@Konys píše: Více
Děkuji
vždy po záchranářské piluli je to lepší…za hodinu uvidíme.
U nás dneska pořád nikdo nemá hlad. Bylo tu o dva kousky puberťáků víc, návštěva u dětí, takže večer všichni ponocovali a ráno dlouho vyspávali. Kolem poledne se nasnídali, teď si dali melouna a oběd prý bude k večeři. Já hlad taky nemám, takže mi to vůbec nevadí.
Hodíme si na gril krevety, klobásky a hermelíny, to bude rychlovka.
@adresa píše: Více
To je hezke, ze. Ja jsem take jezdila gurmansky relaxovat a moje maminka
delala specialni menu pro toho mojeho vybiravce. Ten se oblizoval
a snedl pekac dietniho jidla sam, holt dieta je dieta ![]()
@Titty To muselo byt! Ja premlouvam muze na grilovani uz dva dny.
@Winter garden píše: Více
Bylo to výborný! A taková pohodička… V pátek pozdě odpoledne už není kam spěchat, seděli a povídali jsme asi dvě hodiny, průběžně jsme přidávali další kousky na gril.
Pěkně se zapojili všichni, žádné že já se strhnu a ostatní přijdou k hotovému.
Kluci už umí pěkně ovládat gril, každý z rodiny (i návštěva) připravil nějakou zeleninu, pečivo, prostřeli stůl.
A večer ten mladší syn sám od sebe umyl nádobí, rošt z grilu, pustil myčku a poklidil v kuchyni!
![]()
@Titty Patek jak ma byt
. Tak to je uplne jiny zazitek, kdyz se zapoji vsichni a nemusi se kolem nich kmitat a nakonec jeste uklidit.
Pořídila jsem si tedy Remosku a tak musí mít holka využití 🤭 v týdnu výpečky s knedlíkem a zelím, pečené brambory se zeleninou a kuřecí plátek, musela jsem vyzkoušet i tu pokličku na dušení v podtlaku a to je taky super, v tom jsem připravovala houbovou omáčku s vepřovým masem, k tomu byla rýže. Je to pro mě velké usnadnění protože já se klasického papiňáku bojím
. Dneska ještě nevím co bude, nejspíš pojedeme někam na malý výlet, tak se někde na oběd stavíme a večer bude grilování (kuřecí, krkovice a zelenina)