Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43336
24.7.26 10:49

Dnes večer přijede prostřední dcera, má narozeniny, tak na její přání vepřová roláda bez zeleniny(a to včetně cibule ):mrgreen: a hedvábná bramborová kaše s tunou másla (její muž preferuje zdravý životní styl a ona k nám jezdí gurmánsky relaxovat) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34508
24.7.26 10:52

@Betty MacDonald gurmánsky relaxovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5194
24.7.26 12:18

@Betty MacDonald no clovece, ses rozhodla, ze kdyz, uz tak poradne? :(
Nechci davat nevyzadane rady…ale dceri naposledy strasne pomohlo kloktat a pak i po troskach popíjet Vincentku.. mandle to hezky oplachuje a cepy sly celkem rychle pryc. Navic se da i snupnout nosem a proplachnout ty dutiny.. Soucitim s tebou.. Je to vose. r :hug:
Od dobrani atb doted do dcery cpu Bactoral, za to me pochvalila i na ORL, ze po angine a celkove po atb na horni dych. cesty je to na obnoveni,,spravnych breberek" dobra cesta.
Tak at je ti brzy lepe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43336
24.7.26 12:20
@Konys píše: Více

Děkuji :hug: vždy po záchranářské piluli je to lepší…za hodinu uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12074
24.7.26 15:50
@Betty MacDonald píše: Více

Tak co, už je trochu líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12074
24.7.26 15:53

U nás dneska pořád nikdo nemá hlad. Bylo tu o dva kousky puberťáků víc, návštěva u dětí, takže večer všichni ponocovali a ráno dlouho vyspávali. Kolem poledne se nasnídali, teď si dali melouna a oběd prý bude k večeři. Já hlad taky nemám, takže mi to vůbec nevadí.

Hodíme si na gril krevety, klobásky a hermelíny, to bude rychlovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvedava1
24.7.26 15:54
@adresa píše: Více

Blanšírovat dítě :lol:

• Citovat
  • Upravit
16717
24.7.26 22:28
@adresa píše: Více

To je hezke, ze. Ja jsem take jezdila gurmansky relaxovat a moje maminka :srdce: delala specialni menu pro toho mojeho vybiravce. Ten se oblizoval 8) a snedl pekac dietniho jidla sam, holt dieta je dieta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16717
24.7.26 22:29

@Titty To muselo byt! Ja premlouvam muze na grilovani uz dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12074
24.7.26 22:43
@Winter garden píše: Více

Bylo to výborný! A taková pohodička… V pátek pozdě odpoledne už není kam spěchat, seděli a povídali jsme asi dvě hodiny, průběžně jsme přidávali další kousky na gril.
Pěkně se zapojili všichni, žádné že já se strhnu a ostatní přijdou k hotovému. :palec: Kluci už umí pěkně ovládat gril, každý z rodiny (i návštěva) připravil nějakou zeleninu, pečivo, prostřeli stůl.

A večer ten mladší syn sám od sebe umyl nádobí, rošt z grilu, pustil myčku a poklidil v kuchyni! 8o :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16717
25.7.26 00:50

@Titty Patek jak ma byt :palec:. Tak to je uplne jiny zazitek, kdyz se zapoji vsichni a nemusi se kolem nich kmitat a nakonec jeste uklidit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23814
25.7.26 08:14

Dneska nic, jsme na Fesťáčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7822
25.7.26 08:15

Jehněčí žebra na tymiánu, česneku a medu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5733
25.7.26 08:57

Pořídila jsem si tedy Remosku a tak musí mít holka využití 🤭 v týdnu výpečky s knedlíkem a zelím, pečené brambory se zeleninou a kuřecí plátek, musela jsem vyzkoušet i tu pokličku na dušení v podtlaku a to je taky super, v tom jsem připravovala houbovou omáčku s vepřovým masem, k tomu byla rýže. Je to pro mě velké usnadnění protože já se klasického papiňáku bojím :oops:. Dneska ještě nevím co bude, nejspíš pojedeme někam na malý výlet, tak se někde na oběd stavíme a večer bude grilování (kuřecí, krkovice a zelenina)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvedava1
25.7.26 09:05
@Štěpínek1 píše: Více

Jakou sis nakonec vybrala?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie