Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16730
7.8.26 16:19

@KalamityJohn A tim je hotovo? Mas “spraveno”?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18606
7.8.26 16:19
@KalamityJohn píše: Více

a ja se ptala vedle :D Takze problem vyresen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21833
7.8.26 16:35
@Winter garden píše: Více

Na místě je opatrný optimismus. :palec: Ještě chci instalovat hentenoný abych se tam, když bude potřeba, dostal s instalatérským hadem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16730
7.8.26 17:35

@KalamityJohn To bude dobry :hug:. Ale strasne ti rozumim. Vcera jsem volalakolegovi kvuli uplne jine zalezitosti (on nam v posledni dobe pomahal s nasimi havariemi). Tak mi misto pozdravu rovnou rekl s obavami: “Zase se to po. s.ralo?”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21833
7.8.26 18:29
@Winter garden píše: Více

Jj. Někdy ten čert fakt kálí na stejnou hromadu. Takhle jsme se v červenci vraceli domů - a to jsme jen vzali psy na zmrzlinu.

Pak klukovi od nejmladší céry chcíplo auto mezi vraty u nás doma takže se nedalo ani ven and dovnitř. Chcíplo na prevodovku a tak se to nedalo ani odstrkat. :zed:

Potom mi na traktoru praskla hadice u nakladače a ta žumpa byla ta - zatím - třešnička na závěr.

Ale v zímě by to bylo horší a doma jsem zbyl sám s klukem a ten taky odletěl na svatbu kamarádovi a tak to vlastně nebylo tak zlý.

Příspěvek upraven 07.08.26 v 18:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21833
7.8.26 18:33

Můj přístup je nechutně optimistickej, podle téhle knížky - Mohlo to bejt daleko horší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16730
7.8.26 18:49

@KalamityJohn převodovka se mi pozila pred dvema tydny. Pred treni jsem do brzdovych desticek nabrala nekde jemny pisek a desne to rachotilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16730
7.8.26 18:51

Dojidame kapustove karbenatky a krtkuv dort. Jestlise bude muz flakat v praci jeste dele, tak uz oblizne jen prazdny talir. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24167
7.8.26 21:14

Dnes byl smažený květák s bramborem, květák koupen v úterý večer v Kauflandu za 12,–Kč/ks, bral jsem dva pěkný, který jsem vydoloval z bedny potlučenejch nahnědlejch… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16730
8.8.26 11:44

Dnes poprve budeme brilovat kure vcelku. Mame novy nastavec. Takze kure “stoji” v nastavci, pekne nasolene a v sobe dve sondy pripojene draty k teplomeru. Vypada to efektne. Akorat vylezl z pelechu nejstarsi, mne si oci a rika:” My budeme oživovat kure?” Tak nevim, jestli mi ted bude chutnat. :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5744
8.8.26 12:14

Dneska zeleninová polévka co zahrada dala s vajíčkem a testovinou a koprovka s vajíčkem a bramborou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44085
8.8.26 12:26

Mrkvová polévka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43371
8.8.26 12:39

Upekla jsem králičí stehna s uzeným bůčkem, králíka jsme si dali dnes s bramborami a zítra bude bůček se špenátem a knedló ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43371
8.8.26 12:41

@KalamityJohn jsem ráda, že máš vyřešeno :hug: zrovna toto je taková věc, která musí fungovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43371
8.8.26 12:43

Večer udělám dortík, piškot z šesti vajec, krém a la pribiňák, borůvky, želatina. Drahý zase bude hypnotizovat lednici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí