Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KalamityJohn píše: Více
a ja se ptala vedle
Takze problem vyresen?
@Winter garden píše: Více
Na místě je opatrný optimismus.
Ještě chci instalovat hentenoný abych se tam, když bude potřeba, dostal s instalatérským hadem.
@KalamityJohn To bude dobry
. Ale strasne ti rozumim. Vcera jsem volalakolegovi kvuli uplne jine zalezitosti (on nam v posledni dobe pomahal s nasimi havariemi). Tak mi misto pozdravu rovnou rekl s obavami: “Zase se to po. s.ralo?”
@Winter garden píše: Více
Jj. Někdy ten čert fakt kálí na stejnou hromadu. Takhle jsme se v červenci vraceli domů - a to jsme jen vzali psy na zmrzlinu.
Pak klukovi od nejmladší céry chcíplo auto mezi vraty u nás doma takže se nedalo ani ven and dovnitř. Chcíplo na prevodovku a tak se to nedalo ani odstrkat. ![]()
Potom mi na traktoru praskla hadice u nakladače a ta žumpa byla ta - zatím - třešnička na závěr.
Ale v zímě by to bylo horší a doma jsem zbyl sám s klukem a ten taky odletěl na svatbu kamarádovi a tak to vlastně nebylo tak zlý.
Příspěvek upraven 07.08.26 v 18:34
Můj přístup je nechutně optimistickej, podle téhle knížky - Mohlo to bejt daleko horší. ![]()
@KalamityJohn převodovka se mi pozila pred dvema tydny. Pred treni jsem do brzdovych desticek nabrala nekde jemny pisek a desne to rachotilo…
Dojidame kapustove karbenatky a krtkuv dort. Jestlise bude muz flakat v praci jeste dele, tak uz oblizne jen prazdny talir. ![]()
Dnes byl smažený květák s bramborem, květák koupen v úterý večer v Kauflandu za 12,–Kč/ks, bral jsem dva pěkný, který jsem vydoloval z bedny potlučenejch nahnědlejch… ![]()
Dnes poprve budeme brilovat kure vcelku. Mame novy nastavec. Takze kure “stoji” v nastavci, pekne nasolene a v sobe dve sondy pripojene draty k teplomeru. Vypada to efektne. Akorat vylezl z pelechu nejstarsi, mne si oci a rika:” My budeme oživovat kure?” Tak nevim, jestli mi ted bude chutnat.
![]()
Dneska zeleninová polévka co zahrada dala s vajíčkem a testovinou a koprovka s vajíčkem a bramborou
Upekla jsem králičí stehna s uzeným bůčkem, králíka jsme si dali dnes s bramborami a zítra bude bůček se špenátem a knedló ![]()
@KalamityJohn jsem ráda, že máš vyřešeno
zrovna toto je taková věc, která musí fungovat ![]()
Večer udělám dortík, piškot z šesti vajec, krém a la pribiňák, borůvky, želatina. Drahý zase bude hypnotizovat lednici ![]()