Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43292
5.8.26 19:39
@KalamityJohn píše: Více

Muďoul :mrgreen: je to dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21715
5.8.26 19:45
@Betty MacDonald píše: Více

Před pár lety jsem to žral protože-se-to-přece-nevyhodí ale zachutnalo. Navíc je to velmi sezónní, jen tak dva tejdny v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18545
6.8.26 07:42

Navazu na paw-paw - da se physalis pestovat na balkone a prip. je to nenarocna rostlina? V balkonovym pestovani moc uspesna nejsem, jedibe jahody jakz takz jdou, pak tam mam malinik a rybiz, ale ani jednomu se nechce rodit.

Dneska mam hlavobol, varit se mi nechce vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
6.8.26 09:52
@Eliška píše: Více

Je lepší dát do velké nádoby, aby měla dost prostoru a hlídat zálivku, je velmi nenáročná a když je venku v záhoně, tak se rychle rozrůstá jak plevel. Má ráda dost světla a zvládá sluníčko, jen je dobré umístit někam tak aby nebyla v průvanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21932
6.8.26 10:39

Plněné papriky - maso, syr, pecene spolecne s bramborami a par platku speku na provoneni. Je treba si trochu priropit :mrgreen:
K vereci Big mac tortilla - hovezi mlete namackat v tenke vrstve po cele plose tortilly, sul, pepr a zprudka opect na panvi, cedar, pohazet ledovym salatem, rajcaty a dresing- majonezu smichat s kečupem a hortici, najemno cibulka a kysele okurky, kdo chce jalapeňo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
6.8.26 13:56

Srbské rizoto…

O víkendu kotletky s lečem a rýže
Kuřátko na brusinkách s brambory
V neděli tortellini s omáčkou
Ovocný moučník se mi dělat nechce…asi udělám kombinaci kakovo-kokosova buchta na plech a dovnitř kousky čokolády…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18545
6.8.26 14:01
@Štěpínek1 píše: Více

truhlik jako na muskaty by sel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18545
6.8.26 14:04

K obedu byl chleba se sunkou

synovi delam prirodni kureci platek s bramborem a v lednici ma domaci pribinacek, ten maka, tak musi mit prisun zivin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21715
6.8.26 14:18

Dneska jsem se rozšoup. Polévka Vitana s játrovými knedlíčky, ale přidal jsem do ní lžíci bujónu aby měla grády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18545
6.8.26 14:19
@KalamityJohn píše: Více

Hlavne at zitra prijedou a vyresi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21715
6.8.26 14:26

Díky. :hug:

Přehrávám si katastrofický scénáře a trochu se obávám co tam najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
6.8.26 16:25

Volila bych něco většího, třeba zednický kalfas, počítat cca 1 rostlina na 10-15 litrů zeminy, zemina může být klidně zahradnický substrát ideálně s kompostem, nebo prodávají přímo s aktivním humusem, na dno nádoby je dobré dát kamínky nebo keramzit. Kdyžtak piš SZ jestli tě ještě něco zajímá ať to tu neplevelim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18545
6.8.26 16:29

@Štěpínek1 Dekuju, no na to mam maly balkon :? Uz ted tam sotva nacpu susak na pradlo. To se neda nic delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
6.8.26 16:32

Jako pokud máš možnost za nějakou výhodnou cenu, nebo od někoho mít rostliny, tak to zkusit můžeš i do toho truhlíku, jen je potřeba hlídat zálivku, zemina bude rychleji vysychat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21715
7.8.26 15:58

Tak už nemám ani hvno. :( Všechno vycucli a odvezli. Stálo to 460, dal jsem jim pětikilo, slušní chlapi a udělali to čistě.

Po práci přidám na hlavní odpadovou rouru čistící uzávěr a snad už to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí