Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hezký den, u nás dneska polévka pórková a lívance s borůvkovým rozvarem a tvarohem.
@Eliška píše: Více
Však já neříkám, že se to nemá dělat, jen píšu, jak to máme my.
Kritizovat bych to mohla, kdybych byla vegan, ale to nejsem. Militantní vegan byl 16 let náš syn, ten byl schopný si v restauraci od náš odsednout jinam, když jsme si dali maso
dnes už maso zase konzumuje, mláďata teda taky ne, a když si může vybrat, tak nechce hovězí ani vepřové, jen drubez a ryby
Cuketa v těstíčku, hranolky, linecký koláč tvarohový a s marmeládou
@adresa ja to psala v reakci na prispevek 88…
Ten mi prisel zbytecne utocny.
Jinak je jasny, ze kazdy to mame nejak a ne stejne
Moje dcera neji nejen mladata, ale maso vubec.
Tak to máte v kuchyni taky veselo
když s tím syn začal, to je už 20 let, tak nebylo v obchodech skoro nic vegan. Nejdřív byl tedy vegetarián, to ještě šlo, ale pak pritvrdil.
Nezapomenu na první vánoce, kdy jsem pro něj dělala extra salát a místo majonezy rozmixovala silken tofu, dovezené z Německa, s olivovym olejem, hořčicí a lákem z okurek
Řízky z celeru a žampionů, chlebíčky s cizrnovou pomazánkou a zeleninou.
@adresa píše: Více
Vanoce mi ani nepripominej, dva druhy polevek, dve ruzne prilohy, tri az ctyri masa/ryby/nemasa.
Dcera u nas neni na kazdy vikend, ale kdyz je, delavam lusteniny, zeleninova jidla, nekdy „maso-nahrazky“ - ma radsi z hrasky nez sojove.
Vegan nastesti neni, to uz bych se picla. Ale ma k tomu jeste bezlakto-dietu.
@Zvedava1 píše: Více
Tak proto jsem k tomu přidala krk. Nicméně prej to dobrý maso je. Útlocitní ať raději nečtou: po konzumaci zbydou jen kosti.
Jinak jehněčí mám taky ráda.
Vcera jsem vyhodne koupila klizku, takze manzel pred noc tahl gulas
Syn tady naštěstí taky nebyl trvale, to by bylo horší.
Joo, to znám
rybi polévka pro manžela, hrachova pro nás ostatní. Pro syna komplet vegan menu, pro manžela a mě klasický salát, pro dceru bez cibule, pro dceru a pro mě kuřecí řízky, pro manžela rybu… Tak to dopadne, když chceme aby všem bylo fajn. Ale tak od čeho jsou svátky, viď
Švagrová odnaučila synovce býti veganem jednoduše tak, že mu to odmítla vařit
což by u našeho syna neprošlo, on naopak pořád říkal, ať si s tím nedělám starost, že si uvaří, no ale… ![]()