Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Guláš
A večer se chystám na thajskou kuřecí polévku. Tak jsem zvědavá, jak dopadne.
Kremova zeleninova polevka, zapecene testoviny s brokolici. zitra omacka z mleteho masa a rajcat, spagety
Dnes budu bohuzel o hladu, jelikoz ten nas poklad, kteremu rostou zoubky me nenecha dneska nic uvarit
zasoby z mrazaku dosly ![]()
@AndreaS92 co si pro jednou objednat pizzu nebo něco podobného. Abys měla sílu vše zvládnout ![]()
U nás budou těstoviny s parmazánem a rajčatovou omáčkou. Už jdu dát vařit vodu ![]()
@Eveelin díky za tip, ale v mém okolí to nelze jsme na vesničce
odřízli od světa ![]()
Segedín, knedla, bude i na zítra. Včera pečené kuřecí stehna a pečená rýže. Předevčírem vařené brambory a kýta na kostky na hnědku - kmín, žampiony.
V neděli udělám čínské řízky a bramb, kaše, okurek.
Příští týden:
vývar, koprová, brambor, pečené maso nebo vajíčko
guláš, bramboráčky
plněný zelný list, knedla, rajská
obrácené řízky, brambory a zeleninová obloha. Vařívám vše tak na dva dny. ![]()
@AndreaS92 to mne mrzí
My jsem také na konci světa, ale pizzerie z 2 vedlejších vesnic jídlo vozí. Občas mne to zachránilo v podobné situaci ![]()
@bjetuschka píše:
Guláš
A večer se chystám na thajskou kuřecí polévku. Tak jsem zvědavá, jak dopadne.
Napiš jak ji děláš, já ji také dělám, pracovala jsem v thajské restauraci ![]()
Zeleninová krémová polévka z hovězího vývaru(z kostí vařených 20.hodin),zapečný květák z bešamelem z kukuř. mouky, sypané parmezánem, brambory. Zítra pro děti losos pečný, brambor a pro mě a manžela, bramborové noky s rajčatama a paprikama, zapečené s mozarelou, v neděli si objednal manžel sm. chedar, hranolky, tatarku(děláme jednou za půl roku.
Koukám že vaříte bolonskou se špagety
zítra se také chystám na bolonskou z vepřového plecka, špagety, italský sýr
Dneska k obědu polévka z červené čočky se zeleninou a rybí filé pečené na másle s br. kaší s brokolicí. Jsem se tak zdravě přejedla ![]()
@Voltiček
obdivuju, jak to máš naplánovaný už na příští týden
Já nevím ani co vařit dnes, natož zítra ![]()