Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja varim denne,,, dnes to bude bramborovy gulas to jsem nejeldla rokhy -))) vcera to byl brokolicovy krem,, s bagetkou a rybi prsty v troube nowako a k tomu rucolla salatek s rajcatky balsamico dressing a parmazan na platky na to,,, zitra planuji halusky s bryndzou a uzene,, no ja stale neco
Obalovaná brokolice, brambor, k večeři mám chut na bublaninu s kompotovanýma mandarinkama
@amazon kuře nakrájené přidej do placek = bramborové, brokolicové, květákové…,k tomu vařím omáčku a placky se přikusují; můžeš vytvořit nádivku a zapéct = máš slanou „buchtu“;
Krupicová polévka, vepřové v mrkvi s brambory a ukrajinský salát
@amazon pokrajeny maso hod na maslo a cibulku, nechat prohrat a zalit rozshlehanymi vejci, velmi pomalu delat bez otoceni. K tomu kasi nebo brambor.
Dělala jsem bram. guláš a u toho se učila, no guláš jsem připálila
jak jinak to taky mohlo dopadnout, že…
@Eemii píše:
@amazon pokrajeny maso hod na maslo a cibulku, nechat prohrat a zalit rozshlehanymi vejci, velmi pomalu delat bez otoceni. K tomu kasi nebo brambor.
to se mi líbí, díky ![]()
@amazon já jsem taky vždycky dělala rizoto, ale jednou jsem neměla chuť a zkusila jsem maso jen pokrájet, na pánev prohřát trochu česneku, bylinky jako tymián nebo oregano + rajčata + olivy a udělat k tomu těstoviny a navrch klasika sýr a fakt jsme čučeli jak je to dobrý - zase změna
@amazon píše:
to se mi líbí, díky
Je to dobrota, ja to delam cilene z cely slepice, kterou zaliju tak 10 vejci nebo klidne vic.Kdyz zbyde pul kurete, tak z neho.
@Eemii píše:
Je to dobrota, ja to delam cilene z cely slepice, kterou zaliju tak 10 vejci nebo klidne vic.Kdyz zbyde pul kurete, tak z neho.
Dobrý nápad
já to právě zpracovávám á la nádivka na pekáč, což je v podstatě asi
to samé.
@Anturie píše:
Dobrý nápadjá to právě zpracovávám á la nádivka na pekáč, což je v podstatě asi
to samé.
Asi to bude podobny.Ja tam teda nedavam ani mouku nebo stouhanku, jen ty vejce, nekdy do nich rozmicham smetanu. A kdyz je cerstva pazitka, mnamka
@Eemii píše:
Asi to bude podobny.Ja tam teda nedavam ani mouku nebo stouhanku, jen ty vejce, nekdy do nich rozmicham smetanu. A kdyz je cerstva pazitka, mnamka
Mouku a strouhanku také nemusím, maximálně kostičky suchého rohlíku a z bílků sníh.
O víkendu udělám, jak píšeš, z celé slepice a ještě bude pořádný vývar na chřipkovou epidemii.
Oběd - vývar s těstovinovou rýží, květákové placičky + brambory
večeře - palačinky se špenátem