Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
K obědu zapečené těstoviny s pórkem a šunkou
k večeři štika a brambory
Dnes nevařím. Děti jsou ve škole, partner v práci a myši mají pré
. Já dneska tak max. zavařim pračku..
Všichni mají teplé jídlo ve svých zařízeních
,já tu mám hromadu ovoce a zeleniny na smoothie, k večeři asi bude nějaký salátek nebo je tam ještě zbytek těstovin se špenátem..ty můžou děti jíst snad denně. Já jako dítě špenát nesnášela. Ale když se zeptám svých dětí, co budou chtít uvařit..tak pořád těstoviny se špenátem..
Včera bylo vepřové na smetaně s těstovinama, dneska zapečená brokolice s bramborovou kaší a zeleninová polévka ![]()
Dnes jsem udělala cizrnovy salat s tunakem, bude i na vecu. Dobrota.
@JanduleD píše:
Kulajda a zeleninovy karbenatek s br kaši
můžeš napsat jak děláš kulajdu? kdysi jsem ji dělala s hřibama a s klobásou byla famozní, zapoměla jsem recept, doháje.
@mirecekblbecek no u nás se dela jen obyc, a Já si to ještě usnadnuju. Na másle s troškou oleje osmahnu hřiby, trochu zaprasim mouku a podleju. Pak přidám nakrajene brambory a smetanu, nakonec sterilovany kopr. A samo ochutit jak máš ráda. Me se zvlast hřiby nechce dělat a navíc je to pak i mastne a zastrene vejce nedávám, to se u nás nejí ![]()
@JanduleD píše:
@mirecekblbecek no u nás se dela jen obyc, a Já si to ještě usnadnuju. Na másle s troškou oleje osmahnu hřiby, trochu zaprasim mouku a podleju. Pak přidám nakrajene brambory a smetanu, nakonec sterilovany kopr. A samo ochutit jak máš ráda. Me se zvlast hřiby nechce dělat a navíc je to pak i mastne a zastrene vejce nedávám, to se u nás nejí
no já tam strčím ještě klobásu, mám pocit, že tam bylo i zelí, ale to už nevím. kopr vynechám a bude, je mnám, já už se těším. dííík
Gulášová polévka, bramborové knedlíky plněné uzeným, červené zelí