Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dneska kuřecí nudličky na kari s porkem, červenýma fazolama, nivou s těstovinama
mňam!
Mě dochází nápady, tak si pouštím v podvečer Prostřeno a někdy tam najdu nápady ![]()
Dnes byly těstoviny se smetanovou omáčkou ze špenátu a kuřecího masa, sypané parmazánem. Na večeři bych si dala vinnou klobásu, tak uvidím jestli budou u řezníka mít. Zítra plánuju sekanou s br. kaší a kyselé okurky. A dál nevím.
Teď se cpu salátem, polníček, rajčata a avokádo s italským dresinkem
Ráno míchaná vajíčka se zeleninovou oblohou.
svačina..smoothie-jablko, pomeranč, ananas, kousek řapíkatého celeru a chia semínka
K obědu brambory a dušená mrkev + dušené kapustičky (co kdo chce)
Večeře nic doma-v 19 hod. máme rezervačku -jdeme oslavit včerejší vysvědčení do vláčkové kavárny-dortíky, jednohubky sněz co kdo můžeš. na noc jak dělané
(dřív odpoledne místo nebylo
Tak my na oběd králíka ze včera, k snídani smoothie z hrušky, mandarinky, hroznového vína a lněného semínka ![]()
Na oběd jsem uklohnila špagety s rajskou a vařenou krůtu, odpoledne mám nachystaný tvaroh s jablkem. Malému budou 2 roky. ![]()
Houbova polivka, cina s hranolkama. A kureci platek na zampionech, ryze. Mrkvovy salat
Dnes a zítra plněný zelný list, rajská, knedla a v neděli řízky naruby z vepř. kýty a brambory.