Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
K snídani smoothie neboli nutriblast z jahod, modrého hroznového vína a chia semínek, k obědu čočka s uzeným a k večeři asi knedlíky s vajíčkem
@Tamtama Tady to řádí taky, naštestí u nás jen jedna dcera, ale v okolí je toho prý spousta, pořád slyším, že ten a ten je marod
je to hnus, ty střevní potíže.
Holky, co by jste dávaly při takovéhle dietě? Vím, že je lepší nejíst nic dráždivého, ale dcera má i docela chuť k jídlu. Jen se jí bojím dát něco jiného, než rohlík, nebo piškoty. Napadl mě ještě banán, ten by měl být snad ok, ale co dalšího?
@MaJiKa píše:
@Tamtama Tady to řádí taky, naštestí u nás jen jedna dcera, ale v okolí je toho prý spousta, pořád slyším, že ten a ten je marodje to hnus, ty střevní potíže.
Holky, co by jste dávaly při takovéhle dietě? Vím, že je lepší nejíst nic dráždivého, ale dcera má i docela chuť k jídlu. Jen se jí bojím dát něco jiného, než rohlík, nebo piškoty. Napadl mě ještě banán, ten by měl být snad ok, ale co dalšího?
já bych dala suchý brambor, nebo vývar kuřecí, sebrala bych tuk nahoře, aby to nebylo tučné.
Hm, tak samotné brambory nechce, ani rýži, nebo dušenou mrkev, je trochu vybíravá, no. A masovou polívku se bojím dát, předloni jsem s mladší dcerou skončila v nemocnici kvůli rotavirům, ta chudák zvracela a měla průjem i s horečkou, až se úplně odvodnila, tak jsme skončili na kapačce. A já jí tehdy, asi třetí den, co jí bylo trošku líp, dala právě kuřecí polévku a dr. mě pak za to sprdla, že jsem jí tím akorát pohoršila ![]()
Včera chilly plátky z kotlety na paprikách s rýží, dnes hlívový guláš s vepřovým masem a zítra pizza.
Dnes byla polévka z červené čočky a filé s bramborem a hráškem, na večeři bude salát z pekingského zelí s pečivem
@Káťa19 Jejda, dělám ho tak intuitivně. Celé zelí pokrájím nadrobno a pak přidám olej, ocet, hořčici a napůl jogurt a majonézou (zhruba lžíce od každého). Podle chuti osolím… a poslední dobou do něj přidáváme naklíčená semena. Dnes máme pohanku, ale to musíš tak tři dny dopředu, až vylezou tak centimetrové klíčky, je měkká a připravená na jídlo.
Zitra budu delat polevku - mrkvovy krem s kari. Z zitnym chlebem je to tak syty, ze to bude stacit jako hlavni chod. Dnes jeste upecu na snidani celozrnne muffiny s jablkem a skorici.
Pečená krkovice na porku a cibuli s těstovinama, zapečené fleky se slaninou a cibulí
Dneska rýže a omáčka s masem