Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Králík už nebyl takže jsem udělala svíčkovou z vepřovýho a k tomu knedlík, a včera večer jsem ještě pekla sekanou
Dnes domácí burgery, na večeři budou smažené sardinky ke snídani byla omeletka s uzeným, šalotkou a cherry rajčátky a čerstvý pomerančový džus.
Zítra vepřový guláš s hlívou a v úteý kapsy z vepř. pečeně plněné nivou a herkulesem k tomu opíkačky.
Pro manzela sunkafkeky, pro sebe spenat s bramborami a ted se ladujeme chlebíčky ![]()
Dnes celozrnna ryze s opecenou uzenou kytou a rajcatovou omackou Panzani + parmezan a upekla jsem celozrnnou bananovou buchtu Zitra bude celozrnna ryze s dusenou strouhanou mrkvi na kari a cibulkou.
Dneska jenom palačinky, dcera jí ve školce, manžel v práci a mě to stačí ![]()
@LenkaN26 píše:
Dnes domácí burgery, na večeři budou smažené sardinky ke snídani byla omeletka s uzeným, šalotkou a cherry rajčátky a čerstvý pomerančový džus.
Zítra vepřový guláš s hlívou a v úteý kapsy z vepř. pečeně plněné nivou a herkulesem k tomu opíkačky.
Smažené sardinky? Ty děláš jak? ![]()
Dnes zapečené brambory s mletým masem a kys. zelím od neděle. Dneska to snad byla ještě větší mňamka než včera. K večeři bude vaječná omeleta co dům dá.
@kometa32 Ty dělá můj chlap. Koupíme v Makru buď čerstvé nebo v nouzi mražené, odstraní hlavičku, vykuchá, obalí v mouce se solí troškou pepře a rozmarýnem a dá usmažit na pánev. Je to moc velké mňamka.
Domácí bylinkové houskové knedlíky s dušeným zelím a uzeným. Večer pak ještě udělám pudinkové šneky. Vařím bez laktózy a bez mléčné bílkoviny ![]()
Kdosi se mě tu ptal na kuře po Texasku, tak zpětně doplňuji.
Na oleji zpěním cibuli, pak přidám prolisovaný česnek, protlak, worčestrovou nebo sojovou omáčku, pepř, sůl, celé se to je chvilku povaří 2-3minutky. Směs naleju na očištěné kuřecí křidýlka v pekáčku. Podle potřeby se podleje vodou, kuře má po upečení vzhled, jako grilované ![]()
Jinač..my dneska květákový krém s bramborem. Lasagne, asi zbude i na zítra, středa:pstruh na másle s pečeným bramborem a kmínová polévma. Čt-pá zapečené brambory, se špenátem a cuketou, zelňačka z domácího kyselého zelí. ![]()