Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@střepina píše:
Ráno smoothie ze zeleného špenátu, banánu a kiwi, na oběd se těším lívance s jahodama a se šlehačkou
No mnaaaaam!!! ![]()
Čočková polévka, pečené kuře s rýží, kompot. Upeču ještě z listového těsta štrůdl a tvarohové šátečky, pak ještě na večeři domácí pizzu.
U nás dnes langošééé
mňam
Po těch včerejších hnusných fazolkách se fakt těším ![]()
U nas dnes sekana s br.kasi a bude i na sobotu. A ja si delam salat a grilovany zampiony ![]()
Dnes zeleninová polívka (mrkev, hrášek, růžičková kapusta, fazole..,) a steaky z krkovice plus smetanové pečené brambory.
Dnes čočková polévka a jitrnicový prejt, zelí, brambory. Na večeři bude lečo
Včera sem si naložila kuřecí řízky v zakysané smetaně, tak je jen obalím ve strouhance a osmažím. K tomu bramborové krokety. Po obědě budeme péct velikonoční perníčky.
Holky, já marně hledám jeden recept na bábovku, dělala jsem ji asi před měsícem, ale zaboha si nemůžu vzpomenout, kde jsem ten recept viděla, nebylo to tady náhodou? Jedná se o bábovku s ořechy a kandovaným ovocem, myslím, že někdo psal, že to pekl přítel nebo manžel…ale fakt si nejsem jistá.
Bábovka byla moc dobrá, zmizela během hodiny, tak bych ji chtěla udělat zas.
U nás dneska co dům dal
Takže někdo vývar, někdo mrkvová polévka od včerejška. Někdo knedlík s vajíčkem, někdo těstoviny a maso z polévky
Zítra si polepšíme řízkem
No, já mám chuť na br. salát, ale to asi neprojde ![]()
U nás je čočková polévka a kuřecí s houbama na smetaně-mléku nebo jak to nazvat ![]()