Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
23.3.16 08:13

My máme kuřecí špízy s rýží.. akorát se mi to nechtělo napichovat na špejle, takže je to taková směs, rozlítané špízy - jo! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
23.3.16 09:13

My dnes vyvar z morkovych kosti. Sojovy kostky na zelenine, brambor. Okurkovy salat. A ja si dam jeste morek na topince :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21920
23.3.16 09:23

@střepina nepecu.Parkrat roka palacinky nebo livance, z normalni mouky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
23.3.16 09:26

Tak u nás dnes vyloženě zdravé jídlo pro děti. Jsou obě nemocné (nachlazené) a vymyslely si smažený sýr s hranolkama a kečupem. Aspoň jim k tomu nanutím brokolici s mrkví a hráškem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
23.3.16 09:29

Holandské řízky s krémovými brambory s pažitkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
23.3.16 09:59

U nás hribova polévka, přírodní kureci plátek s br kasi a okurkový salát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
23.3.16 10:07
@střepina píše:
U nás dnes plněná foccacia se salátem z rajčat a paprik :pankac: :pankac:

To zni vyborne :palec: delas v domaci pekarne? A mas sim jednoduchy recept 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
23.3.16 10:11

Cockova polevka, zapecene brambory se slaninou, zampiony, brokolici a syrem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21920
23.3.16 11:47

@střepina sladke pecu jen velmi vyjimecne, my na to moc nejsme. Pizzu, langose delam tak jednou do roka, palacinky parkrat. A delam z normalni mouky. Posledni dobou hodne delam musli susenky a tycinky.
Neni to o tom, ze mouku nepozru, ale bezne ji nepouzivam, nejim. Pecivo vubec, jak jsem psala, kdyz uz, tak celozrnny nebo zitny chleba, tak dvakrat tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21920
23.3.16 11:48

Dnes burgery z hoveziho, s opecenym bramborem. A zelny salat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
23.3.16 12:54

Dneska polévka mrkvičková s kapáním a kuřecí plněné závitky, rýže, okurkový salát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
23.3.16 14:08
@Kacievi píše:
To zni vyborne :palec: delas v domaci pekarne? A mas sim jednoduchy recept 8)

jo, jasně že v pekárně, těsto je jednoduchy podle Moniky Brýdový:300ml vlažné vody,3 lžíce olivového oleje,1 lžička cukru,500g hladké mouky,1.5 lžičky soli a pul kostky droždí, po vykynutí těsto rozdělit na dvě pulky, bacha hodně lepí, ale má to tak prý bejt, namazala jsem si ruce a váleček olivovým olejem, vyválet tenkou placku, jinak to bude buchta a dej si tam co chceš, někdo dělá sýrovou, já kvuli malýmu nedávám plísnové sýry, takže jsem dala rajčatovou salsu, smícháš protlak s oliv, olejem, trochu cukru, soli a bylinky nebo mužeš kečup, pak salám, šalotku, čerstvý špenát, mozarellu a goudu, eidam, posypala jsem to provensálskýma bylinka a přikryla druhou vyválenou na tenko plackou, spojit okraje a přehnout nahoru, nechat 20 minut kynout, pak udělat kloubama prstu dulky a dát péct na 180 asi pul hodiny do zlatova, po vyndání potřít lžíci olivového oleje a s jednou lžíci mléka, aby to nebylo moc mastné, mě to chutnalo :D prý je dobrá s mletým nebo kuřecím masem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
23.3.16 14:27

Dnes fazolová polévka a makrela pečená na tymiánu s bramborami. Odpoledne upeču angreštovou bublaninu, vyskladňuju mrazák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
23.3.16 17:03

Bramborový guláš s klobásou a zeleninová krémová polévka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
23.3.16 18:53

Jdu dělat paštiku z kachních jater a kachní játra na cibulce a hranolky