Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Včera se dojedl segedin z víkendu a dneska bude rychlovka, smažák s bramborem, tatarka a okurkový salát.
@střepina já mám dietu od endokrinoložky na 14 dnů, dnes jedu devátý den tak ještě do neděle a pak najedu na jídelníček podle Jillian Michaels. Tahle dieta je i na zhubnutí a je to vlastně proteinová dieta. Žádné pečivo, jen mléko, kefír, tvaroh, maso, zelenina a ovoce. Čekala jsem zda to zvládnu, ale v pohodě. Daleko líp se cítím a splaskly mi špeky ![]()
@LenkaN26 tak to je super
nedokážu si představit jídelníček bez pečiva a mouky
@střepina á taky dřív ne, ale dá se o vydržet v pohodě, hlavně se o moc líp cítím ![]()
@LenkaN26 taky nejim prakticky zadnou mouku, pecivo skoro vubec, tak jednou tydne platek opravdu celozrnneho chleba, omacku zahustenou moukou delam tak jednou mesicne. A telu to neskutecne prospiva.
@LenkaN26 @Eemii a z čeho pečete? z jaké mouky? třeba když chcete upéct buchty, pizzu, langoše, lívance
@střepina Já jinak pečivo jím, ale tak 1× denně a občas knockenbrod. Nejraději ho mám s domácí lučinou a porkem. Jinak chlapi u nás pečivo normálně jí třeba na sváču do práce, občas upeču chleba nebo rohlíky a pizzu dělám klasicky, ale tu máme tak 1× za měsíc.
My dnes kapustové karbanátky se sojovým masem a bramborová kaše ![]()
A my dnes „zdravě“.. smažený sýr s domácíma hranolkama
. Mám na to chuť už taaakovou dobu, tak dnes zhřešíme
.