Reklama

Recept: Hovězí na zelenině

Přidat recept
 
  • Počet porcí PRO 5 OSOB
  • Čas 150
Hodnotilo 0 lidí

Měkkoučké maso se zeleninou v lehce pikantní omáčce

Postup

Hovězí nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme. Rozpálíme olej a maso rychle opečeme. Vyndáme na talířek a ve výpeku osmahneme zeleninu. Po té maso vrátíme, podlijeme vývarem a pivem a dáme na 2,5 hodiny péct nebo dusíme. Těsně před dokončením přidáme med a máslo. Podáváme s bramborovou kaší a posypeme čerstvými bylinkami.

Autor: Tiger-lily

Ingredience

  • 0,75 kg zadního hovězího
  • 0,5 kg kořenové zeleniny - mrkev, celer, cibule
  • koření - pepř, koření na divočinu
  • sůl
  • olej
  • 2 dl piva
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce másla
  • vývar

Doporučená příloha

Bramborová kaše

Chutnalo vám? Okomentujte recept Hovězí na zelenině

 Váš příspěvek