Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já dneska nevařím, večeře bude „kdo si co uloví“. Peču synkovi k narozeninám medovník a na víkend chleba a bagetky na banketky
. A zítra teda udělám řízky a br salát ![]()
U nás dnes krupicna polévka, kuřecí v horcicno-smetanove omáčce a těstoviny. V neděli bude španělský ptáček s ryzí, jen na zítra ještě netuším co ![]()
Dneska byla rajská polévka s písmenky a bramborová kaše s řeckým biftečkem made in Lidl
Bo na mě zaútočil nějaký vir, tak nebyla energy ![]()
Dnes byla porkova polévka a těstoviny s houbovou omáčkou. Večer bude pomazánka z avokáda.
@tejuho je to nějaký televizní recept a už nevím koho.
osmahneme do sklo i ta cibuli, na kousky kureci prsa, sul, bily pepř. Poradne osmahnout, přidat jednou 31%smetanu a jednu az dvě lzice hořčice. A kupodivu na to ze je to z telky, tak je to i dobre ![]()
Holky já vůbec nevím co vařit o víkendu. Mám v mrazáku hovězí kližku, ale omáčku jsme měli tento týden. Pak tam mám mletý a vepřovou panenku. Holky raďte, nemám vůbec fantazii dneska nějak ![]()
@Callipo90 první co mě napadlo tak medailonky z panenky, k tomu smetanovo-nivová omáčka a fazolky. A nejlepší jsou k tomu hranolky. Ale je to kalorická bomba teda..:'( ![]()
@Banshee1234 píše:
@Callipo90 první co mě napadlo tak medailonky z panenky, k tomu smetanovo-nivová omáčka a fazolky. A nejlepší jsou k tomu hranolky. Ale je to kalorická bomba teda..:'(
No u nás v řeznictví měli v akci panenku za krásnou cenu, tak jsem vzala 2 a něco podobného jsem dělala asi 14 dní zpět
, takže nevim co jinéh dobrého z panenky, zas aby jí nebyla škoda ![]()
Já budu dělat kapustové karbenátky a druhý den brynzové halušky.
Tak z kližky by se dal udělat guláš, z mletého chilli con carne nebo boloňská na špagety…s panenkou neporadím.
Hovězí vývar s játrovou rýží, bulgur s kuřecím masem a žampiony
@Callipo90 my máme rádi panenku plněnou sušenými švestkami se švestkovou omáčkou a pečené brambory
@Callipo90 Minulý víkend jsem zrovna dělala panenku plněnou sušenou švestkou. Z mletého třeba karbanátky, pštrosí vejce, čebabčiči, mleté řízky, burgery,.. dnes jsem dělala z mletého kuličky v rajčatové omáčce.
Z hovězí kližky guláš
.