Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@modrasek13 píše:špaldovou mouku jsem si včera taky koupila, je teda drahá, to jsem čuměla, Polreich bude dnes dělat lívance ze špaldové mouky, tak chci zkusit, nevim jestli jsem koupila správnou, snad jo, je tam napsáno na chleba a pizzu
Plněné spaldove knedliky jahodami, navrch hezky tvaroh a datlovy sirup a k tomu kotel cara s mlékem
Na oběd pomalu pečená kachna, červené zelí a domácí houskový knedlík, k večeři jsem naložila vepřovou pečeni, byla grilovačka, taky jsem dnes zkusila domácí mochito, bez alkoholu, včera jsem koupila čerstvou mátu, dobrota to je ![]()
K obědu pro mne kuře na kari s kuskusem, večer losos v teriaki omáčcce s rýži a zeleninou na páře - brokolice a baby karotka..
My dneska fazolovou polivku, maso pod perinou a k veceri tunakovej salat a vajecna pomazanka.
Včera pečené kuře a nové brambůrky, dnes slaný závin. Jeden špenátový a jeden sýrový. Ze zbylého kuřete udělám k večeři rychlé rizoto s hráškem a kukuřicí. K tomu okurkový salát.
Dobrý den chtěla jsem dělat kupovanou mraženou ratatouille směs… prosím nemáte někdo s tímto zlušenosti jak připravit!? jestli to dát na rozpálenou pánev ještě zmrzlé nebo nejprve nechat rozmrazit… nevím co by mi udělali ty rajčata v tom když roztají a pak je dám na tu pánev!? nebo nějaký jiný tip přípravy!?… moc děkuji
@Tess21 s mrazenym nemám zkušenost, ale nebude to v návodu na zadní straně?
Jinaj bych to dala rozpalenou pánev.
Příště udělej z čerstvých surovin a máš to ![]()
U nás včerejší hovězí vývar, a maso z polévky bylo s rajskou a testovinou, muž s knedlíkem.
Dnes se přidám ke knedlíkovo špenátové družině. U nás výpečky se špenátem, na výběr houskový nebo bramborový knedlík. Večer bude pomazánka z uzené makrely.
Holky, co zítra? Já jsem totálně, totálně, totálně bez nápadu ![]()