Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám takový domácí a jsou pohodlný tak dokoupím ještě jedny podobný jsou z lehké látky, volnější
@Lamátko No, ono ty první dny je fakt lepší „větrat“. Plus docela hrozí, že si je stejně umažeš od krve…
První dva dny třeba krvácíš nejvíc, pak doma už to nebývá tak hrozné
Člověk se stejně furt sprchuje… ta košile mi přijde praktičtější, ale když chceš, tak si kalhoty přibal, přinejhorším je nevytáhneš z tašky a bude ![]()
@Lamátko Taky uvidíš, v jaké budeš po porodu kondici, já po druhém porodu (když tedy pominu svůj názor, že větrání je rozhodně lepší) byla naprosto v klídku a pohodě, ovšem po tom prvním jsem byla přeci jen dost sešitá, motala se mi hlava, tělo se hodně odvodňovalo, takže na záchod jsem chodila dost často a pokaždé jsem si samozřejmě sprchovala spodek, proto představa, že se musím pokaždé svlékat a oblékat další vrstvu, by mě vůbec nelákala. Kamarádka si taky vzala kalhoty a nakonec po akutním císaři byla ráda, že si do pasu nic dávat nemusí. Vezmi si oboje a uvidíš. Jo a ještě taky počítej s tím, že porodnice bývají hodně přetopené, takže radši krátký rukáv nebo bez rukávu.
Nedokážu si představit, že bych větrala
měla jsem vložku a pak sitkované kalhotky
Jsou nějaké oficiální seznamy, kde je fakt všechno nejdůležitější, co je do porodnice potřeba?
@Kikinka01 Určitě, chystala jsem se podle seznamu, co jsem našla na internetu
akorát jsem si musela koupit větší tašku, protože tu, co jsem si myslela, že bude dostačující bohužel nebyla ![]()
@Kikinka01 píše:
Jsou nějaké oficiální seznamy, kde je fakt všechno nejdůležitější, co je do porodnice potřeba?
Kolikrát už ho mají i porodnice, každá má jiný požadavky… někde poslytuji pleny, jinde mají být vlastní, to samý s toaleťákem, idealne zkusit se informovat v porodnici kam máš v plánu jít, v univerzalnim seznamu může něco chybět a dost věcí přebývat ![]()
@AnettkaMalus Jo tu budu s takovou taky potřebovat, protože jsem si naivně myslela, že mi bude stačit ta co mám, ale ne :/. Je toho nějak moc na tu chvíli, co bych tam měla být ![]()
@Kikinka01 Jestli nemáš ještě žádnou vyhlídlou, tak mrkni na babymum, mají pěknou černou, protornou a praktickou tašku ![]()
@AnettkaMalus Oni prodávají už i nachystané tašky do porodnice jo?
Tak to koukám, protože tady s tím jsem se ještě nesetkala ![]()
@Kikinka01 Je to super věc, vědět o tom dřív, tak bych toho bývala využila ![]()
@AnettkaMalus Dívala jsem se na ten jejich eshop a mají je teda hodně našlapané. Jestli budeme mít druhé dítě, tak jsem ráda, že o této možnosti vím.