Co do tašky do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
25.1.17 21:33

Já mám takový domácí a jsou pohodlný tak dokoupím ještě jedny podobný jsou z lehké látky, volnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.1.17 11:18

@Lamátko No, ono ty první dny je fakt lepší „větrat“. Plus docela hrozí, že si je stejně umažeš od krve… :nevim: První dva dny třeba krvácíš nejvíc, pak doma už to nebývá tak hrozné :nevim: Člověk se stejně furt sprchuje… ta košile mi přijde praktičtější, ale když chceš, tak si kalhoty přibal, přinejhorším je nevytáhneš z tašky a bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16354
26.1.17 11:30

@Lamátko Taky uvidíš, v jaké budeš po porodu kondici, já po druhém porodu (když tedy pominu svůj názor, že větrání je rozhodně lepší) byla naprosto v klídku a pohodě, ovšem po tom prvním jsem byla přeci jen dost sešitá, motala se mi hlava, tělo se hodně odvodňovalo, takže na záchod jsem chodila dost často a pokaždé jsem si samozřejmě sprchovala spodek, proto představa, že se musím pokaždé svlékat a oblékat další vrstvu, by mě vůbec nelákala. Kamarádka si taky vzala kalhoty a nakonec po akutním císaři byla ráda, že si do pasu nic dávat nemusí. Vezmi si oboje a uvidíš. Jo a ještě taky počítej s tím, že porodnice bývají hodně přetopené, takže radši krátký rukáv nebo bez rukávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.6.20 19:41

Nedokážu si představit, že bych větrala :D měla jsem vložku a pak sitkované kalhotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
21.5.21 23:00

Jsou nějaké oficiální seznamy, kde je fakt všechno nejdůležitější, co je do porodnice potřeba?

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
26.5.21 19:28

@Kikinka01 Určitě, chystala jsem se podle seznamu, co jsem našla na internetu :) akorát jsem si musela koupit větší tašku, protože tu, co jsem si myslela, že bude dostačující bohužel nebyla :D

• Citovat
  • Upravit
2558
26.5.21 19:31
@Kikinka01 píše:
Jsou nějaké oficiální seznamy, kde je fakt všechno nejdůležitější, co je do porodnice potřeba?

Kolikrát už ho mají i porodnice, každá má jiný požadavky… někde poslytuji pleny, jinde mají být vlastní, to samý s toaleťákem, idealne zkusit se informovat v porodnici kam máš v plánu jít, v univerzalnim seznamu může něco chybět a dost věcí přebývat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
30.5.21 21:04

@AnettkaMalus Jo tu budu s takovou taky potřebovat, protože jsem si naivně myslela, že mi bude stačit ta co mám, ale ne :/. Je toho nějak moc na tu chvíli, co bych tam měla být :D

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
1.6.21 22:02

@Kikinka01 Jestli nemáš ještě žádnou vyhlídlou, tak mrkni na babymum, mají pěknou černou, protornou a praktickou tašku :)

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
2.6.21 20:43

@AnettkaMalus Oni prodávají už i nachystané tašky do porodnice jo? :O Tak to koukám, protože tady s tím jsem se ještě nesetkala :dance:

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
2.6.21 21:40

@Kikinka01 Je to super věc, vědět o tom dřív, tak bych toho bývala využila :)

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
12.6.21 17:33

@AnettkaMalus Dívala jsem se na ten jejich eshop a mají je teda hodně našlapané. Jestli budeme mít druhé dítě, tak jsem ráda, že o této možnosti vím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky