Co je přednější - my nebo fotbal?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
760
10.9.13 10:35

@Petra2829 ja se taky snazim, abych ochuzena nebyla…v podstate si ziju svuj zivot, kdyz on neni s nama. Je to mozna smutne, ze nejsme spolu jako rodina, ale kdyz uz to tak je, tak se podle toho zaridim.
@ynax Ja mu to taky rikam, ze s nim pak deti nebudou chtit byt az budou starsi. Ten starsi ma 7 a je to uz poznat. Nez by sel nekam s tatou, tak bude radsi se mnou drepet doma u pc nebo tv. A jen pro upresneni…ja nemam fotbalistu, ale myslivce a to s nim fakt jit nemuzu vecer do lesa, abysme travili cas s nim a s jeho konickem.
Ale je pravda, ze ostatni zeny myslivcu to maji stejne…to me jedine utesuje a muzem si postesknout navzajem, kdyz se nekde potkame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
WontTell
10.9.13 10:49

Ynax: Aha, tak to už chápu ty tvoje příspěvky. Seš nejen skeptická, ale hlavně zaujatá. A podle toho „BTW“ taky sobecká.

Jinak celá ta otázka, co je přednější, je postavená na hlavu. Když bude přednější fotbal, znamená to, že se nikdy nebude dělat nic jinýho? Když budete přednější vy, tak se chlap nemá od tebe a děcka hnout 7 dní v týdnu?

• Citovat
  • Upravit
3
26.10.23 21:39

Videorozhodčí -bakalářská práce

Ahoj, kdyby jste si udělali chviličku a vyplnili mi dotazník k bakalářské práci moc by mi to pomohlo…děkuji moc https://www.click4survey.cz/…539/36c346a8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24633
26.10.23 22:07

Vzala si fotbalistu, ale pořád hrál fotbal. :mrgreen: Stará diskuze, vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
27.10.23 06:48
@lucad77 píše:
Vzala si fotbalistu, ale pořád hrál fotbal. :mrgreen: Stará diskuze, vím.

Nám táta ničil život fotbalem, všechno se tomu muselo přizpůsobit. Bylo to hrozný a jako děti jsme tím dost trpěli. Jako dospělá fotbal nesnáším. A už mi život neničí, protože jsem tomu aktivně bránila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2952
27.10.23 09:40

@sariste záleží, jak hraje. Jestli hrají i nějakou soutěž, asi se dá pochopit, že na to padne více volného času. Pokud je to jen kopání s přáteli, měl by to omezit.
Nicméně dojela jsi na to, že jste si tohle nevyřešili už před detma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
27.10.23 10:09

Choď na fotbal s ním. S dětma je stejně lepší bejt venku než doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
28.10.23 12:40
@Vikec píše:
Ahoj, kdyby jste si udělali chviličku a vyplnili mi dotazník k bakalářské práci moc by mi to pomohlo…děkuji moc https://www.click4survey.cz/…539/36c346a8

Zase jedno takové dojemné téma bakalářské práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105978
28.10.23 14:21

Prednejsi je fotbal, predpokladam, ze jako fotbalistu sis ho nasla a nevadilo ti to…tak ho nechtěj měnit a brat mu co ma rad? Bud rada, ze te tam nepotřebuje vlacet sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.10.23 14:31

Holky… uvědomujete si, že je to 10 let dstará diskuze a obnovuje to někdo kdo chce vyplnit jen dotazník :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
633
28.10.23 14:33

Vím, že je to stará diskuze, nicméně tyhle argumenty typu „takového sis ho našla, tak se nediv“ nechápu. A je jedno, jestli jde o fotbal, hraní na pc nebo cokoliv jiného. Já před dítětem taky měla spoustu koníčků, které jsem jeho narozením holt musela omezit, protože moje dítě a jeho potřeby jsou zkrátka přednější. Počítala jsem s tím. Tak proč se to tak nebere i u chlapa? Copak ten si může dál žít svůj život bez jakékoliv změny a omezení, zatímco ženská má prostě smůlu? Nebo snad myslíte, že žena před dětmi žádný osobní život nemá? Když chci založit rodinu, musím počítat s tím, že se mi na nějakou dobu změní režim a priority. Kdyby si zakladatelka postavila hlavu, že si taky pojede dál to svoje bez ohledu na rodinu, děcka by skončila v Klokánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
28.10.23 14:34
@ludmilaadamkova píše:
Holky… uvědomujete si, že je to 10 let dstará diskuze a obnovuje to někdo kdo chce vyplnit jen dotazník :mrgreen:

Jo, ale stejně mi to nedalo, když to tu čtu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105978
28.10.23 20:14
@Rimonsiley píše:
Vím, že je to stará diskuze, nicméně tyhle argumenty typu „takového sis ho našla, tak se nediv“ nechápu. A je jedno, jestli jde o fotbal, hraní na pc nebo cokoliv jiného. Já před dítětem taky měla spoustu koníčků, které jsem jeho narozením holt musela omezit, protože moje dítě a jeho potřeby jsou zkrátka přednější. Počítala jsem s tím. Tak proč se to tak nebere i u chlapa? Copak ten si může dál žít svůj život bez jakékoliv změny a omezení, zatímco ženská má prostě smůlu? Nebo snad myslíte, že žena před dětmi žádný osobní život nemá? Když chci založit rodinu, musím počítat s tím, že se mi na nějakou dobu změní režim a priority. Kdyby si zakladatelka postavila hlavu, že si taky pojede dál to svoje bez ohledu na rodinu, děcka by skončila v Klokánku.

musi si tohle hlavně vyresit před dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
28.10.23 21:41
@Venetia píše:
musi si tohle hlavně vyresit před dítětem

Ne že bych nesouhlasila. Ale připadá mi hodně smutné, když si tohle dva dospělí svéprávní lidé musí vyjasňovat. My o tom s mužem třeba vůbec nemluvili, protože mi přišlo tak nějak samozřejmé, že s dítětem už nebudu mít tolik volného času pro sebe a na své koníčky. A jemu naštěstí taky. Chtěli jsme dítě, ne akvarijní rybičku nebo kaktus, tak je jasné, že nás nějakou dobu bude (hodně) potřebovat. A omezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
28.10.23 21:42
@Rimonsiley píše:
Ne že bych nesouhlasila. Ale připadá mi hodně smutné, když si tohle dva dospělí svéprávní lidé musí vyjasňovat. My o tom s mužem třeba vůbec nemluvili, protože mi přišlo tak nějak samozřejmé, že s dítětem už nebudu mít tolik volného času pro sebe a na své koníčky. A jemu naštěstí taky. Chtěli jsme dítě, ne akvarijní rybičku nebo kaktus, tak je jasné, že nás nějakou dobu bude (hodně) potřebovat. A omezovat.

Naprosto souhlasím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí