Co ještě "tam dole" normální? Výtok, svědění

Anonymní
20.10.24 11:42

Co ještě "tam dole" normální? Výtok, svědění

Ahoj, prosím o zachování anonymu z důvodu osobních zdravotních informací.
Skoro rok mě trápily různé problémy. Kvasinky, Gardenella, mykoplasmata. Přeléčeno vším možným z lékárny i antibiotika od doktora.

Teď to vypadá, že bych konečně mohla mít trochu klid. Pravděpodobně to bylo z velké části stresem. Ale mám strašný strach, že se to zase vrátí a hrozně se pozoruju. Každé sebemenší píchnutí nebo zasvědění. A proto se ptám, co je vlastně tam dole normální? Protože po tom roce bolestí a všeho možného, co že mě šlo za barvy už sama nevím.

Poznám ovulační hlen. Průhledný.
Ale mimo ovulaci, co je normální? Mít úplně čisté kalhotky nebo může být trochu výtok? Včera už jsem zase zaznamenala něco mírně nažloutlého.
Je normální, když párkrát za den zasvědí?

Připadám si jako úchyl, když se na to ptám. Ale už prostě nevím, co je normální. Za různé přípravky jsem dala už několik tisíc, x návštěv gynekologa, tři čtvrtě toho parného léta jsem strávila s vložkou. Už mi to prostě nebaví.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.10.24 11:56

Hele já jsem třeba člověk, který si myslel, že se mu léta vrací už od puberty nějaké výtoky a záněty. Až po třicítce jem pochopila a zjistila, že moje tělo produkuje prostě víc těhletekutin. intimnky musím nosit často, nejen kolem menstruace ale i kolem ovulace. ovulační průhledný hlen je jasný, aleto je to nejmenší. pak je jšt hlen bílý (teď nevím kdy, ai v mezidobí, a ten jsem si vždy myslea, že je špatně, ale není. Jen tedy je dost aromatický což je nepříjemné. Takže jem pochopila, že pro některé ženy, jejichž tělo tohle prostě produkuje častěji a v větším množství, se nedá ělat niv, než intimky a deodoranty a smířit se s tím.

jak poznám kvasinky - svědění. pouze svědění. mohou být i bez výtoku.

co mi na ně pomohl - sprchovat se tm dole ledovou vodou (zní to jako nesmysl, ale opravdu nic mi nepomohlo tolik!!! + canesten. a chodit doma v kalhotkách

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa