Co ji dát.....?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2827
29.1.09 16:39

Třeba jen nechce mixovanou dětskou stravu-náš malej to sice nezvracel,ale kolem 9 měsíců už to nechtěl,chtěl to co ostatní,takže brzy došlo i na ten zmíněný řízek :oops: Od té doby jí to co my-nesolený mi nejedl nikdy,ale kaše hami banán a pod mu zezačátku chutnali.
Přeju hodně úspěchů,ať se to brzy srovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
29.1.09 20:05

ahojky aki- dneska jsem byla u mudry a ta mi řekla,že mám malý dávat úplně všechno co jíme my,bez rozdílu a klidně můžeme zůstat bez mlíka..řešila jsem s ní to,jak už jsem psala,že malá nepije mlíčko a sunar nechce a mudra řekla,že v tomhle věku už jí mlíčko nahradím i vývarem a vůbec vyváženou stravou,kterou jíme i my…tak nevím,ale nezbývá mi nic jiného než to zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
29.1.09 20:33

No jo,ale malá by to mlíčko dlabala furt..celý den by pila a pila.....a mlékárna už nestíhá vyrábět… :lol: :lol: …tak jí mezi to potřebuji něco dát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
29.1.09 21:31
pampelucha píše:
ahojky aki- dneska jsem byla u mudry a ta mi řekla,že mám malý dávat úplně všechno co jíme my,bez rozdílu a klidně můžeme zůstat bez mlíka..řešila jsem s ní to,jak už jsem psala,že malá nepije mlíčko a sunar nechce a mudra řekla,že v tomhle věku už jí mlíčko nahradím i vývarem a vůbec vyváženou stravou,kterou jíme i my…tak nevím,ale nezbývá mi nic jiného než to zkusit…

Pane bože to snad mudra myslela jako vtip ne? To chceš do 8 měsíčního mimina třeba rvát bůček se zelím, bramboráky nebo tatarák jen proto, že to jíte vy? To nemůžeš myslet vážně… Co vím já z literatury tak do 3 let se dětem vyvíjí zažívání a tudíž se jim podobnými laskominami dá hodně ublížit… Btw. včera jsem večeřela topinku s čenekem, tvarůžkama, cibulí, kozím rohem a cucla si d manžela piva. Moc se těším až to začnu za půl roku cpát Táni do hlavy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.1.09 09:31

LENKA -omlouvám se,ale samozřejmě tím nemysla bůček…ten by totiž asi malá těžko rozkousala…má jen dva zuby.. :o))))) taky jsem psala o vyvážené stravě,která nahradí mateřské mléko…to bůček taky asi nebude že?? :o))
aki -myslela jsem na to,že jí zkusit dávat,to co jíte vy..pokud ti minule jedla bramborovej knedlík,tak třeba zvládne i něco dalšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
30.1.09 10:23

No jasně to já pochopila,že jí nedám bůček,nebo zelí.....

Tak br.knedlík zbaštila jako by nic..to je fakt..po kousíčkách a mlaskala jako blázen.to je taky jedno z mála co by jí jelo.....je to moje vyčůraná beruška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí