Co jíst před rentgenem?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Dej si třeba vepřo knedlo zelo. Rentgenu je to jedno. Pokud tě nebudou rentgenovat x krát týdně tak ti nic nehrozí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Janca
Děkuji, trochu mě vyděsila učitelka biologie, která by šla na rentgen,
až kdyby to bylo opravdu nutné, nevím co to od ní má znamenat jako
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Děkuji, trochu mě vyděsila učitelka biologie, která by šla na rentgen, až kdyby to bylo opravdu nutné, nevím co to od ní má znamenat jako
Tak jasně, není to nic co by měl člověk vyhledávat, ale prostě někdy není zbytí. Já jsem byla na rentgenu před měsícem a žiju. A jinak jsem zrentgenovana od dětství do teď snad od hlavy až k patě a žádný následky to na mě nezanechalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Janca
Já jsem také už od 6-ti let rentgenována 2× do roka kvůli skolioze, no a jak jsem asi doma, tak zbytečně moc přemýšlím, a lámu si hlavu asi trochu zbytečnostmi. Ještě jednou děkuji
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Moje dcera má 3r a rengenovana za zivot už byla 3×..mela úrazy nebylo zbyti… Prostě to tak beru.. A nenapadlo mě to nějak vyznamne pitvat… Souhlasím s názorem, pokud by jste byla rengenovana každý tyde. 3× tak neřeknu.. Ale takhle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Není dobré jíst kovové předměty. Blbě se pak vysvětluje proč máš
v břiše lžičku, prstýnek nebo drobné
Pokud na rtg nechodíš pravidelně jako na záchod tak se bát nemusíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat, jestli náhodou nevíte o něčem, co je třeba dobré jíst před rentgenem. Někde jsem četla vincentku. Máte další tipy? A ještě jsem se chtěla zeptat, jak časté rentgenování je pro člověka nezdravé. Mě rentgenují celou páteř, a protože jsem taková citlivka, tak bych všechny prkotiny řešila, co je zdravá a co ne, tak mě prosím uklidněte.
Děkuji a těším se na Vaše tipy!
Možná sis to spletla z ct ale na rtg fakt můžeš jest co chceš gór u páteře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Děkuji, trochu mě vyděsila učitelka biologie, která by šla na rentgen, až kdyby to bylo opravdu nutné, nevím co to od ní má znamenat jako
Pokud neplanujes snídat hřebíky, tak se dej co chceš.
Pani učitelka by asi ani nevlezla do letadla
Jen pro zajimavost uvádím:
RTG hrudniku… Dávka 0,02mSv
Průměrná roční obdržena davka v ČR z přírodního pozadí… 3,2mSv
(napr Finové dostávají rocne pres 7mSv).
Roční limit pro pracovnika v např jaderné elektrárně… 20mSv.
Ještě si můžeš najít kolik dostaneš z kosmického záření při letu
letadlem a na RTG půjdeš vysmatá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Posezení na předzahrádce před barákem
- Testování na Covid-19 před návštěvou kadeřnice, nebo restaurace.
- Otěhotnění 3 dny před ovulací
- Dát si panáka před schůzkou?
- Dítě odmítá jist maso
- Syn mi už skoro rok nechce jíst
- Nechce jíst vařené jídlo
- Úzkosti před menstruací
Dobrý den, chci se zeptat, jestli náhodou nevíte o něčem, co je třeba dobré jíst před rentgenem. Někde jsem četla vincentku. Máte další tipy? A ještě jsem se chtěla zeptat, jak časté rentgenování je pro člověka nezdravé. Mě rentgenují celou páteř, a protože jsem taková citlivka, tak bych všechny prkotiny řešila, co je zdravá a co ne, tak mě prosím uklidněte.
Děkuji a těším se na Vaše tipy!